Huggies Dry Pants : Tukar untuk lebih senang dipakai”

48 HOURS SPONSORED POST

Pernah mengalami masalah susah nak pakaikan anak diapers? Terpaksa berkejaran sehingga penat dan anda tak sanggup hadapi situasi yang sama lagi? Saya ada penyelesaiannya. Mari ikuti pengalaman anak saya, Adam memakai Huggies Dry Pants.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Adam sekarang ni masih lagi pakai diapers waktu malam dan masa nak keluar rumah kalau kitaorang nak pegi jalan-jalan. Lepas tu kalau pegi jalan-jalan atau nak pergi bercuti ke saya memang suka pakaikan Adam Huggies Dry Pants ni. Sebab ianya macam seluar je kan. Jadinya senang je sarung dan salin semudah ABC 123 hihi. Tak payah nak baring semua tu, berdiri pun mudah je nak dipakaikan terutama sekali kalau dalam kereta. Lihat langkah-langkah mudah ini ye.

Photobucket Pictures, Images and Photos

1. KOYAK

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

 

2. SALIN

Photobucket Pictures, Images and Photos

3. LEPAS

Photobucket Pictures, Images and Photos

Memang kerja saya sangat mudah dengan Huggies Dry Pants ini. Nak pulak Adam makin melasak sekarang ni. Susah betul saya nak mengejar dan nak memujuknya supaya pakai diapers. Sekarang ni dengan adanya Huggies Dry Pants masalah tadi sudah dapat diatasi ;). Lepas tu kalau nak salinkan pun mudah hanya “Koyak, Salin dan Lepas”. Semudah ABC 123 tak? Emmm apa lagi “Tukarlah untuk lebih senang dipakai” ;).

Kadar penyerapan juga amat memuaskan. Atau lebih mudahnya ianya tahan serapan air kencing si Adam yang kuat minum air ni. Emm bagus dan jimat! 😉 Saya tidak perlu tukar dengan kerap dan pastinya kuantiti penggunaan dry pants ini juga minimalah kan. Ini sudah bagus maa!! 😉

Photobucket Pictures, Images and Photos

Peregang Lembut Di Tepi

Photobucket Pictures, Images and Photos

Lepas tu dengan adanya peregang lembut di bahagian tepi memberikan lebih keselesaan dan membantu menghalang kesan merah peha si Adam ni walaupun Adam hebat bergerak aktif ;). Tambahan pula, Huggies adalah jenama lampin bayi pakai buang pertama Malaysia yang terbukti secara klinikal dapat membantu menghalang ruam lampin.

BACA  Rahsia dapatkan Buffered Earning!!!!

Photobucket Pictures, Images and Photos

Hugg Huggies!!!

Jika korang berminat nak mencuba dan nak dapatkan SAMPEL PERCUMA, silalah layari http://www.huggies.com.my/huggies-community/request-a-sample.aspx. Percuma tau, korang boleh cuba dahulu dan alami pengalaman menggunakan dry pants ini, juga boleh ke Facebook mereka di www.facebook.com/Huggies.Malaysia. Dengan menekan butang LIKE, pelbagai aktiviti menarik dan isu menarik akan dikongsikan bersama. 😉

23 thoughts on “Huggies Dry Pants : Tukar untuk lebih senang dipakai””

  1. dulu mmg pakai huggies…tp sejak2 isu palestine ni…rasa berat sikit nak pakai kimberly clark nyer barang ni bila ada pengganti yang setara dgnnya..

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: