Jom Belajar Buat Duit Dengan Blog

KLIK Banner untuk keterangan lanjut

Hai kawan-kawan blogger!!! Saya nak tanya, apakah tujuan anda semua berblogging? Selain mencoret aktiviti harian, pastinya teringin nak jana duit poket juga kan? Saya yakin ramai blogger di luar sana masih mencari-cari bagaimana caranya untuk menjana pendapatan dari blog. Saya sendiri masih memikirkan apakah alternatif lain menambah pendapatan selain dari Exabytes, Nuffnang dan Iklan di blog.

Dalam pada kesamaran ini muncul pula satu seminar yang dianjurkan oleh pihak Denaihati. Dalam seminar kali ini, kita akan berpeluang untuk mempelajari beberapa teknik lain seperti affiliate, e-book dan sebagainya yang ada sesetengahnya tidak pernah dicuba. Beberapa rakan blogger berpengalaman dan telah menjana pulangan lumayan dari aktiviti blogging, akan berkongsi bagaimana mereka melakukan pelbagai aktiviti penjanaan pendapatan mereka. Seminar tersebut akan diadakan pada

Tarikh : Sabtu, 4 Mei 2013,
Masa : 8.00 am – 1.30 pm
Tempat : Hotel Singgahsana, Petaling Jaya

Yuran : Bayaran untuk pendaftaran awal Seminar Buat Duit dengan Blog ini adalah RM50 seorang. Pendaftaran awal akan tamat pada 15 April 2013, dan selepas itu, yuran penyertaan akan dinaikkan kepada RM100 seorang.

Sila klik banner untuk mendaftar

INSENTIF

Berbagai insentif menarik akan disediakan untuk peserta Seminar Buat Duit dengan Blog antaranya :

• Cabutan bertuah dengan hadiah-hadiah gadget terkini yang menarik dan package kembara Kemboja.
• Bonus untuk Rakan Niaga Denaihati yang paling banyak mendaftarkan peserta SBDDB.
• Hadiah istimewa untuk peserta ke 100, 200, 300 dan 400.
• Dan insentif-insentif lain yang akan diumumkan.

Seperti biasa saya akan menghadiri majlis blogger seorang diri. Owhh janganlah saya malu-malu kucing di sana. Kalau korang nak temankan saya jomlah join seminar Denaihati ni. Jom arrrrr!!!!

12 thoughts on “Jom Belajar Buat Duit Dengan Blog”

  1. pergilah cikgu apa nak malu2 hee.. saya mmg tak blh gerak mana2. sapa free ada masa blh joint. admin pergi ker?

  2. xde kew pembelajaran yang junior macam saya? saya tahu benda ni tapi saya berilmu kosong. try blaja xpaham.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: