Contest tamat | Pemenang diumumkan

Alhamdulillah berakhir sudah contest teka suka-suka blog saya ini. Maaflah jika ada yang tak sempat nak join, memang niat saya nak buat teka teki dalam masa yang singkat dan nampaknya kita sudah ada pemenang!! Soalannya siapakah nama fashion designer untuk hadiah dress yang saya menang dari contest Maybelline?.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Jawapannya ialah Nurita Harith!!! Haslizza atau lizz berjaya memberikan jawapan tepat dan pantas. Tahniah diucapkan. Tidak ketinggalan, Lily juga yang memberikan jawapan yang sama. Walaupun lily dapat jawapan dari FB Maybelline, kita kira aci jelah kan ;). Jadi ada penambahan hadiah RM10 untuk Lily juga. Kepada pemenang sila berikan no akaun korang ke ajumohit@yahoo.com.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Hmmm Alhamdulillah berakhir contest singkat ini. Saya bagi satu gambar semasa sesi ukur mengukur baju di badan sendiri @ Butik Nurita Harith di Bangsar. Saya pernah ke butik ini sebelum ini atas urusan kerja. Memang cantik hasil kreatif NH ni, antara artis yang pernah memperagakan rekaan beliau ialah Scha Alyahya, Neelofa dan ramai lagi. Besok saya sambung lagi ceritanya ye.

Terima kasih kepada yang sudi join contest ini dan kepada yang tidak berjaya anda boleh cuba lagi di lain kali. Nampaknya ramai blogger lelaki yang nak mencuba nasib dan tak kurang dah surrender awal-awal lagi hehehe. Takpelah korang datang and komen pun dah cukup bagus kan.

BACA  Alicia Sequin terkini hanya RM119

19 thoughts on “Contest tamat | Pemenang diumumkan”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: