Uncategorized WW ~ Harga emas today RM126/gram April 17, 2013

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Lokasi kedai ini adalah di Kuala Pilah, siapa ada duit terlebih boleh pilahhhhh!! hihihi. Kalau dari KL boleh ikut LEKAS, memang cepat sampai dan harga minyak dan tol masih berbaloi lagi. Saya cakap ni based on experience sendiri huhuhu.

Tags : , , , ,

32 Comments

  • Lily@MamaQistina posted on April 17, 2013 at 10:12 am

    Jauh nak pegi.. 🙂

    Reply
  • BUI JUNAIDI posted on April 17, 2013 at 10:58 am

    MURAHNYA
    KAT KUCHING NI RM180 SEGRAM

    Reply
  • Khairul Zamri posted on April 17, 2013 at 11:01 am

    sy pun rasa nk menyimpan emas jugak laa huhu

    Reply
  • fiza posted on April 17, 2013 at 11:04 am

    harga terbaik setakat ini! nak beli emas raya blh sgt ni kak.hehe

    Reply
  • Hafizul posted on April 17, 2013 at 11:17 am

    Seronok kaum wanita kan?hehe

    Reply
  • aanie posted on April 17, 2013 at 11:48 am

    kedai dia je ke harga camtu? jom serbuu!!!

    Reply
  • kamsiah posted on April 17, 2013 at 12:21 pm

    sikit pun takde brg kemas hehe..

    Reply
  • Hazmin Hamudin posted on April 17, 2013 at 12:36 pm

    Sekarang ni mesti laju je semua nak beli emaskan.

    p/s: sis, saya guna font ‘FFF Tusj’. cuba google. Hehe.. takda guna perisian apa pun. guna photoshop je. saya tak pandai nak edit2 ni. hehe

    Reply
  • Anarm posted on April 17, 2013 at 12:39 pm

    Masa yang sesuai untuk membeli ni..

    Reply
  • hafiz posted on April 17, 2013 at 1:22 pm

    ni murah ni…boleh beli sapa yg mampu..

    Reply
  • kak ina kl posted on April 17, 2013 at 1:34 pm

    wah bestnya kalau dapat beli ..tapi jauh nak gi

    Reply
  • hafizmd posted on April 17, 2013 at 2:14 pm

    Kira murah dah tu. Inilah masanya nak beli…

    Kalau Aju nak beli emas bar/gold coins…ambe ada kawan yg jual beli emas. Area Ikea jer..

    harga mmg lebih murah berbanding atas tu. Dijamin puas hati =)

    Reply
  • lizz posted on April 17, 2013 at 2:37 pm

    boleh la gi beli…tai jauh kot..

    Reply
  • titan posted on April 17, 2013 at 2:40 pm

    ok. waktu untuk membeli belah. haha

    Reply
  • Oneblogsocial posted on April 17, 2013 at 2:44 pm

    Toke emas pasti pening tengok ini,

    Reply
  • WRizuan posted on April 17, 2013 at 4:25 pm

    harga emas turun sehari dua, masa yang sesuai nak beli emas kot 🙂

    Reply
  • kak ieda posted on April 17, 2013 at 5:11 pm

    aah dik
    tapi di ktn nie masih 156 tau 😉
    murah sgt lah tu …

    Reply
  • fiezaradzi posted on April 17, 2013 at 5:18 pm

    dah beli ek? hehe..

    kalau emas2 ni beli kat damansara, tapi byk jual emas bar la.. beli sbb kenal org nya

    Reply
  • papa mifz posted on April 17, 2013 at 5:45 pm

    kenapa ek harga emas mendadak jatuh..??

    Reply
  • Joe posted on April 17, 2013 at 11:56 pm

    Dah boleh beli stok emas dah nie

    Reply
  • Ladfe Amir posted on April 18, 2013 at 12:46 am

    memang murah untuk tempoh 2 tahun ni kan. berbaloi untuk kumpul emas. esok lusa tak tahu naik atau jatuh lak

    Reply
  • MyLegoland posted on April 18, 2013 at 8:48 am

    Tahun ini harga emas agak rendah dari biasa. Sesiapa yg nak beli emas tu mungkin bagus beli sekarang. Cuma better beli emas 999. Yg 916 tu dari segi investment kurang sikit nilainya.

    Reply
  • Myra Jay posted on April 18, 2013 at 10:27 am

    Emas sekarang semakin susut harganya..

    Buat pelabur emas, inilah masanya nak membeli emas ;D

    Reply
  • Hafizul posted on April 18, 2013 at 10:29 am

    hari ni turun lagi ke?hehe

    Reply
  • suri posted on April 18, 2013 at 2:12 pm

    abg takd er duit weii…

    byk gak naik emas ni huhu…u berlaku rompakan sana sini kerana emas punya angkara

    Reply
  • Fiza Rahman posted on April 18, 2013 at 3:38 pm

    Murahnya. Dah lama tak beli emas.

    Reply
  • kakngah posted on April 18, 2013 at 4:47 pm

    awal thn hrtu akubbelikan rantai dakEpal tu.. rm19/grm.
    bnyk betul bezanya…

    Reply
    • kakngah posted on April 18, 2013 at 4:48 pm

      typo!

      rm190/gram..
      kalau rm19/gram, 10 kilo aku borong hahahaha!!

      Reply
  • lily posted on April 18, 2013 at 11:08 pm

    Td p CT Square JB…mak aiiii ramainye orang serbu kedai emas..Lily tgk jer… 🙂

    Reply
  • Mp posted on April 19, 2013 at 10:30 am

    Teringin nak beli…tapi ongkosnya kurang..hihihi …

    Reply
  • Rahmiunr posted on December 23, 2016 at 5:26 pm

    coba aja cek harga emas hari ini disini
    [URL=”https://www.finansialku.com/harga-emas-hari-ini/”]Lihat Harga Emas Hari Ini[/URL]

    Reply
  • Rahmiunr posted on December 23, 2016 at 5:26 pm

    bisa liat kok harga emas hari ini yang pasti https://www.finansialku.com/harga-emas-hari-ini/

    Reply
  • Leave a Reply