January 16, 2021

Apa itu Nuffnang Blogbuster Campaign

Apa tu Nuffnang Blogbuster Campaign? Bagi saya yang pertama kali menerima offer ini memang tak tahu macamana nak submit video tersebut. Kalau baca semula email dari Nuffnang, tawaran ini akan diberi kepada nuffnangers yang agree to run an expandable ads dalam survey preferences yang kita selalu update di blogger profile tu.

Alahai bab-bab ni yang saya tak berapa nak reti ni, apa yang saya faham, kita kene buat satu video berdasarkan nama kempen yang telah diberi. Hahahha nak berlakonlah pulak kan, aiyooo tapi kalau tak cuba tak tahu kan. Di bawah ini adalah details kempen yang saya maksudkan.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Campaign Name:
Acer Hybrid Ultrabook

Submission Deadline:
10 May 2013

Campaign Period:
13 May 2013 to 10 June 2013

Here’s a summary of what you need to do:

1. Record a short video (approx. 10 seconds) creatively based on the brief below in your own preferred language. Please note that video should not be a reproduction of client’s materials (purely copy paste images) and should include your own recordings.

2. Upload your video in the space provided. You may upload up to 5 videos.

3. If your video(s) is chosen for the campaign, it will be shown on the ad displayed on your blog. Kindly note that if your video(s) is not chosen, the ad will not show up on your blog.

4. Please note that approved videos will be compressed and a 5-sec branding clip will be added to the end of your video.

Jadi haruslah cari idea nak hasilkan video mengikut kekreatifan Jah yang tak berapa nak kreatif ni. Apapun peluang dah diberi, kita pandai-pandailah nak gunakan sebaiknya kan. Bagi yang dah pernah dapat offer dan Nuffnang dah approve kempen tu, silalah berkongsi cerita anda di sini ye.

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

22 thoughts on “Apa itu Nuffnang Blogbuster Campaign

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: