Harga Emas di Kuala Pilah RM129/G

Nampaknya keyword harga emas di Kuala Pilah begitu hot di blog saya ini. Sepertimana yang kita tahu harga emas menjunam tiruk ketika negara sedang hangat dengan isu pilihanraya. Saya mendapat info harga emas turun lagi hari ini. Dan ternyata ianya benar bagai dikata.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Biasalah saya seperti selalunya akan terjah FB Lee Wah di Kuala Pilah ini. Mereka juga akan mengemaskini harga emas setiap hari. Harga yang dipaparkan adalah tidak termasuk kos upah ye kawan-kawan. Siapa pandai membodek apek tu bolehla dapat harga murah sedikit :).

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Setakat ini saya belum ada niat untuk ke sana lagi. Dalam erti kata lain duit simpanan tidak begitu mengizinkan apatah lagi nak dapat izin suami saya tu. Adalah sangat susah hokeyyy!! Takpelah melihat kepada kilauan emas dalam FB ni sudahlah kan. Jangan lupa lap airliur yang meleleh tu kih kih kih…

Photobucket Pictures, Images and Photos

Bagi yang sedang mencari hot keyword ini, nanti pi terjah FB Lee Wah ni ye, mana tahu nak dapatkan no telefon untuk semak harga emas besok. Besok kan adalah cuti jadi bolehlah terjah Kuala Pilah. Kalau nak tahu, kedai ini terletak betul-betul di tengah bandar. Di situ sahaja ada 4 buah kedai emas. Buatlah pilihan yang terbaik kerana godaannya adalah begitu hebat sehebat sambutan dari penggemas emas-emas sekelian.

Oklah jamu matalah sekelian pembaca ye hehehehhe…slurrppppppp

BACA  Ibadah Qurban di Kemboja dengan EQurban

28 thoughts on “Harga Emas di Kuala Pilah RM129/G”

  1. Emas merupakan saranainvestasi yang dianjurkan oleh para financialplanner.Kenapa? karena harga emas sangat tahan akan inflasi.Harganya tidak akan berubah dalam waktu yang lama.

  2. reachschools.org

    Salah satu cara untuk belajar investasi yang gak ribet adalah dengan cara membeli emas. Semuaorang bisa, dan tidak perlu banyak edukasi…

  3. kalau ada duit dah beli ni..hari tu dah invest semua saving yang ada dalam gold investment masa harga emas mula2 jatuh..huhuhu

  4. Mujurlah isteri tahu saya suami yang tak mampu nak berikan semua aset tu..lega sikit bila harga mas turun..turun mendadak pun tak apa..hahaha

  5. saya nak2 hee tapi biarlah dulu bt mas ani tak der kewagan lbihlah. huhu.. cik aju mgg rajin mmbeli eh

  6. Tengok org update hrga emas trun rsa terketar nk beli jgk.tp bila fkir blik yg ada ji dh ckup2 serba satu.kita tksuka pakai byk2.

  7. kalau kuala pilah tu sebelah rumah je,maunya terjah sekarang…tp dah la jauh..poket pun nipis..pejam mata aje la… hihihi….

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: