Jom Sertai Cabaran Mega Huggies Dry 2013

Photobucket Pictures, Images and Photos

Khamis lepas saya dijemput untuk menyertai road show Huggies Dry di 1 Utama. Menerusi road show ini, Huggies Dry ingin membawa pengalaman menarik kepada semua ibu dan bayi di Malaysia menerusi Cabaran Mega Huggies Dry yang akan diadakan secara langsung di seluruh negara.

Semestinya semua ibu sentiasa inginkan penjagaan terbaik untuk si manja anda kan? Memandangkan Huggies Dry kini didapati dalam saiz kecil dan untuk bayi baru lahir, ibu-ibu boleh memilih jenama lampin yang terbukti secara klinikal menghalang ruam lampin untuk bayi mereka sebaik saja dilahirkan.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Menerusi kempen terbaru ini Huggies Dry memperkenalkan lapisan cepat kering baru untuk penyerapan lebih baik, 100 peratus penutup mudah-alih udara untuk 10 kali pengaliran udara yang lebih pantas dan menghalang kebocoran berganda.

Photobucket Pictures, Images and Photos

So korang lepaskan peluang untuk mencuba Huggies Dry baru di Cabaran Mega Huggies Dry di pusat beli-belah 1 Utama (High Street Concourse) dari 22 hingga 26 Mei, AEON Big Putrajaya dari 3 hingga 9 Jun, Sunshine Square Pulau Pinang dari 14 hingga 16 Jun dan Kota Bahru Mall dari 20 hingga 22 Jun.

Anda juga boleh berkongsi pengalaman anak anda menggunakan Huggies Dry baru di laman Facebook Huggies Malaysia serta menemui Huggies Dry di mana juga melalui program mencuba di seluruh negara.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Sertai Peraduan Pengguna Kebangsaan Huggies Dry dari 6 Mei hingga 30 Jun dan menangi hadiah utama wang tunai bernilai RM25,000 dan bekalan Huggies Dry selama sebulan. Dapatkan maklumat lanjut mengenai Huggies Dry di www.huggies.com.my atau www.facebook.com/HuggiesMalaysia.

BACA  Safa Shawl @ ButikAlianajiha

7 thoughts on “Jom Sertai Cabaran Mega Huggies Dry 2013”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: