Edisi cuci mata Pagi Jumaat ;)

20130628-082507.jpg

20130628-082515.jpg

20130628-082523.jpg

20130628-082530.jpg

20130628-082537.jpg

Kunjungi kami di

di Facebook

https://www.facebook.com/ButikAlianajiha

Instagram

instagram.com/butikalianajiha

Just bagitahu kod baju dan size yang korang nak, dan bagi pembaca blog ini, saya juga dengan senang hati nak bagi diskaun RM5 untuk setiap baju yang anda inginkan :).

BACA  Maklumbalas pelanggan kepada Butik Alianajiha

14 thoughts on “Edisi cuci mata Pagi Jumaat ;)”

  1. Kena tunggu anak dara kakak balik kalau mereka nak apa salahnya. Tapi anak kakak tu cerewet sikit kalau beli nak yg dia boleh try dulu. Kakak tengok cantik-cantiklah Aju.

  2. ni yg barukan..cantiknya!!!!!nanti nak terjah fb …anak dara akak dah serba salah …nak pilih takut lepas ni bnyak lagi yg cantik2…hihihi

  3. Saya jadi pengen cuci mata ke mall buat berburu pakaian tuk menyambut ramadhan dan hari raya. Mumpung tanggal muda hehe.. 😀
    Nice post 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: