Komisen Ke 2 Panduan Baju Kurung & CPUV Nuffnang

Photobucket Pictures, Images and Photos

Selamat berhujung mingguan semuanya!! Enak dibuai mimpi malam tadi? Dah bangun-bangun meh baca cerita hari ini :). Sesaje je nak kongsikan kegembiraan kerana menerima komisen ke 2 dari E book Panduan Menjahit Baju Kurung/Tradisional. Alhamdulillah rezeki jejari yang ligat menari di keyboard iphone dan komputer hehehhe… Mood hari ini adalah sangat happy sebab hari ini juga nak menghadiri kenduri kahwin adik ipar kawan opis saya. Jadi tak perlu masak!! hihi

JOM BUAT DUIT DI JOMNIAGA

Photobucket Pictures, Images and Photos

Ini pula adalah rezeki CPUV baru dari Nuffnang, dah lama kamu tak mai ye. Syukurla ada rezeki bulan June ini ;). Moga masyuk menjana income blog secara beriringan ye semua. Kiranya ini juga hadiah buat anniversary sayalah ye.

27 thoughts on “Komisen Ke 2 Panduan Baju Kurung & CPUV Nuffnang”

  1. tahniah Aju…

    hati berbunga2 dpt emel dr Jomniaga kan… tmbh semangat gitew…

    CPUV den masih setakat bulan Mei..

  2. hazman aka species1980

    tu diaa…. dia dapat BONUS tue…. lepas nie boleh teruskan usahakan promote baju kurung la yea….

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: