Maklumbalas pelanggan kepada Butik Alianajiha

Hoii minggu lepas asyik tak update blog je kejenya minah ni, tenggelam timbul macam sabut pulak dah ni. Mahaplah kesibukan tahap maksima, mana nak buat kerja opis, kerja rumah, bisnes online. Hmmm bila dah bergabung semua tu, otakk jadi semaakkkkk!!! So hal ofis kene settle dulu, kat opis memang #apapuntakboleh daaaa!!! Alhamdulillah kalau ada yang nak tanya pasal bisnes online, setakat ini semuanya berjalan dengan baik. Walaupun tak semasyukkk orang buat bisnes fulltime tapi bagi saya yang buat part time bisnes ni, bolehla nak buat tambah-tambah duit poket sekolah Najwa dan Najiha.

Poket maknya? Sendiri tanggunglaahhh hihihi. Dulu masa mula-mula buat bisnes online, saya rasa menyesal pun ada, susah juganya saya nak bahagikan masa dengan semua benda yang rasanya kene buat sekaligus dalam 1 masa. Bayangkan sampai di opis saya memang terbatas nak jenguk ButikAlianajiha. Nak plak workstation saya ni depan meja bos kecik dan bos besar, haa menyerah diri nak kene sound gamaknya tu kan.

20130627-085553.jpg

20130627-083808.jpg

Bila dah 3 bulan buat bisnes ni saya dah boleh ikut rentak tu. Rentak apa? Haa itu yang kita nak tau ;). Rentak balada je Jahh, rentak hiphop saya rak pandai ;). Saya nak ucapkan berbanyak terima kasih buat pelanggan ButikAlianajiha. Rata-rata yang telah membeli dengan butik ini berpuashati dengan persalinan, cheh persalinan Jahh?? Baju kurung and peplum daaa…Puashati dengan baju-baju tersebut. Yang penting saya akan berikan feedback cepat dan tepat dengan sebaik mungkin.

20130627-083820.jpg

Itulah saya tengok trend pelanggan-pelanggan saya ni pulak, kebanyakannya order baju tu selepas office hour, so saya dah survey, kalau macam tu memang mudahlah saya nak balas pertanyaan mereka ni. So kepada sesiapa yang masih lagi mencari baju raya, bolehlah jenguk ke ButikAlianajiha. Pelbagai design, warna dan saiz ada untuk anda. Harga juga berbaloi, jimat minyak, tak perlu jalan jauh dan tak perlu berpanas bagai.

BACA  Jubah terkini di ButikAlianajiha

20130627-083828.jpg

Jadi jangan berlengah lagi, jom kunjungi butik online saya

di Facebook

https://www.facebook.com/ButikAlianajiha

Instagram

instagram.com/butikalianajiha

16 thoughts on “Maklumbalas pelanggan kepada Butik Alianajiha”

  1. syukur sekurangnya ada pembeli kita ada semangat nak berniaga.pstt.jangan admin tak ada baju raya sudahlah

  2. wah…tahniah aju…baguih2..

    inspired baca entri2 cenggini..bilalah ambe mampu nak buat benda2 camni…

  3. Akak dah banyak kali terjah butik tu..ouhh mmng Aju punya ya…dah intai2 ngan anak dara mana yg berkenan..bajunya mmng cantik2..Aduhai rambang mata dibuatnya…
    Tapi akak dah pilih..cuma tnggu masa nak pm kat Fb jer….
    Ada diskaun tak …hihihi????

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: