November 25, 2020

Bergambar dengan pemilik #ButikZawara

20130714-063557.jpg

Rapat uolsss ehhehee

Bulan lepas pemilik Butik Zawara ada berkunjung ke pejabat saya bekerja. Di mana, kenapa dan bagaimana? Hihi biarlah rahsia yaaaa..Yang pasti atas urusan rasmi yang tak mahu saya kongsikan di sini. Bila dengar my officemate kata owner Zawara ada di ofis, sepantas kilat saya nak tengok orangnya. Kecil molek je orangnya, tak sangka punya perniagaan yang boleh dibanggakan dan punyai pengikut tersendiri. Apalagi seperti biasalah, blogger mesti nak bergambar kan, kira dapat satu entry untuk hari ini kekekeke. Ambil berkat bergambar rapat-rapat mana tahu boleh jadi usahawan berjaya jugak kan, aamiinnnn

Saya belum pernah membeli belah di butik ini, tapi yang pasti semua koleksi blouse, skirt, dress dan sebagainya memang cantik-cantik belaka. Warna dan rekaan bajunya sesuai dengan gaya masa kini. Kalau ikutkan memang nak sangat memiliki dress chiffon tu, tapi duk fikir bila kala pulak nak pakainya kan, kalau pakai di ofis macam tak sesuai pulak kekdahnya. Tapi kekadang saya pakai je skirt kembang semangkuk ala cinderella tu gi opis, asalkan labuh berlitup oklah tuhhh.

20130714-063549.jpg

Beberapa hari lepas Zawara baru melancarkan satu dress baru berharga RM99. Memang murah kan. Memang teringin nak memilikinya. Semua kaler pun cantik suuuwiiitttt sangat!!! Memang berbaloi harga yang ditawarkan korang!! Rasanya semua pun boleh memilikinya ;). Sekarang ni diorang dah ada 2 outlet, satu di KL dan satu lagi di Shah Alam atau kalau nak senang korang boleh shopping online di www.zawara.com

20130714-063540.jpg

 

BUSANA@MENARA MARA
ZAWARA KUALA LUMPUR
LOT 2C, BUSANA@MENARA MARA,
JALAN TUANKU ABDUL RAHMAN,
50100 KUALA LUMPUR.

TEL : +603 2602 0152 / +603 2602 1019

SHAH ALAM
ZAWARA SHAH ALAM 29,
JALAN PLUMBUM P7/P,SEKSYEN 7,
40000 SHAH ALAM,
SELANGOR DARUL EHSAN

TEL : +603 5524 4855

20130716-094545.jpg

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

20 thoughts on “Bergambar dengan pemilik #ButikZawara

  1. wah pemilik zawara seorang lady yg berjaya rupanya..selama ni sy igt lelaki..ntah mcm mna lah blh fkir kesitu..haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: