Meroyan di #SOGOMemberDay

Photobucket Pictures, Images and Photos

Tahukah anda semua yang Sogo sedang mengadakan jualan untuk ahli-ahlinya pada 5-6 Julai 2013? Hari ini last day sales ye uolssss!!! Saya tahu Sogo hari-hari pun sale, tapi kalau sale untuk member memang ianya murah pada saya ;). Saya memang suka beli baju budak-budak kat sini, nak pulak dah nak puasa ni kan, jadi memang wajiblah menyiapkan segala macam keperluan. Nanti dah puasa memang tak larat dah nak shopping ni uolss!!!

Memang tahap meroyan kalau dah sampai sini. Tujuan saya memang nak beli baju anak-anak je, uisshhh orang tu korang usah cakaplah!! Ramai ya ampuunnn!!!! Saya naik kat tempat baju budak tu memang orangnya dah bersesak-sesak. Of course as a parents we want the best for our kids kan. Potongan harga tak hengat ko!! 70%, 50%, 20% + 50%, uishhhh hebat depa offer harga. Kesian juga saya tengok parents yang datang dengan anak-anak kecik. Bayangkan budak nak susu, nak tidur, diorang memang tak selesa dengan situasi macam tu. Saya pikir mungkin takde orang nak jaga anak depa tu yang terpaksa bawak shopping sekali. Sian budak-budak.

Photobucket Pictures, Images and Photos

So meneruskan usaha menambah hasil rembatan. Saya duk pikir nak beli baju Adam sebab Najwa Najiha dah ada stok blouse dan tshirt yang belum pakai pun lagi. Hehehe saya suka beli dan buat stok, saya pikir mudah beli sikit-sikit dan simpan untuk raya nanti ;). Hahahha fomfuan memang gini peelnya, pantang nampak benda cantik dan murah, tapak tangan kiri gatal je nak beli ;).

Photobucket Pictures, Images and Photos

Inilah hasil rembatan saya. Semua anak-anak dah dapat baju jalan, baju basahan di rumah dan baju tidur. Lega hati ibu. So boleh duduk dendiam kat rumah nanti, tak yah bersesak bulan puasa ni ekk!! Alamak kene shopping gakla bulan puasa nanti, baju melayu Adam dan Abahnya belum beli lagilah ;(.

16 thoughts on “Meroyan di #SOGOMemberDay”

  1. Nasib baik jauh … kalau tak, hahaha tentu ada yg tumpang meroyan nanti…mcm akak pun Aju, suka beli sikit2 n awal2 sbb tak sanggup le nak bersesak dkt nak raye nanti.. mau pengsan jwbnya 🙂

  2. waa bestnyer…saya tak sempat kalo tak mesti kiter jumper kan…outstation punyer pasal terlepas nak pi preview sale…klao tak tiap tahun saya pi siap cuti lagi time pre sale…

  3. ema ada pergi sogo hari jumaat tu… bila naik ke floor kids..terus turun balik..tetiba jadi blurrrr….ramainya manusia….hehehehe..last-last balik tangan kosong

  4. alasan nak pegi lagi la tu…kehkeh…

    aanie x pegi member sale ni sb dh pegi warehouse sale arituh…tp x best la warehouse dia skrg…baju budak ntah pape…agaknya dia simpan utk member sale ni la kot…ngeeee..

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: