Rezeki Ibu dan Anak pula ;)

20130712-132409.jpg

Alhamdulillah bulan puasa ni rezeki ada je, walau bukan hadiah yang bernilai ribuan ringgit namun keikhlasan orang yang sudi memberi tu sangat-sangat dihargai ;). Minggu lepas saya ada join giveaway suka-suka oleh blog ibulala. Nama pun suka-suka kan, memanglah yang join tu suka sangat nak dapat hadiah. Sapa tak suka beb dapat hadiah free, saya kalau orang bagi duit terpijak memang seronok sangat. Hari-hari saya pergi Sogo hehehehe.

20130712-132423.jpg

Ha ni nak cerita, tak sangka nama saya boleh sangkut untuk hadiah di blog ibulala tu. Alhamdulillah terima kasih pada yang ucapkan tahniah tu, rasa macam Jah menang award pelakon terbaheekkk hehehhee. Saya punya suka tu, sampai balik sambil drive tu tersenyum sensorang. Teringat komen kak http://apacerita.com/, apa jampi serapah saya pakai? Hahahaha jampi ya insun matek aji semar nginseng…hehehe..Takdelah jampi apapun kak, ini namanya rezeki kan hihi.

20130712-132437.jpg

20130712-132447.jpg

Lepas tu, balik rumah pulak, si Najiha kata dia menang pertandingan mewarna, ish anak-anak saya memang suka sangat aktiviti mewarna ni. Korang boleh tengok entry di sini tentang pertandingan kaler yang diorang pernah join. Saya suka sangat bab-bab cenggini, naik syeh kata ko!! hehehe saja nak memupuk minat tu dalam diri diorang. At least kalau dapat hadiah, ada motivasi dalam diri untuk buat yang lebih baik pada masa akan datang kan. Najiha pulak dapat hadiah-hadiah ni, tshirt, tumbler tupperware, buku smurf, dan pin bulat macam-macam design. Cayalah Najiha!!!

20130712-132457.jpg

Tengoklah!!!! Taraaaaaaa!!!!! Ibu dan anak menang hadiah tumbler Tupperware. Sama kan kan kan!!! Wink wink wink!!! Alhamdulillah ni nak suruh minum air banyak-banyak ni hehehe kan elok untuk kesihatan. Saya juga tidak berniat untuk menunjuk tapi hanya untuk berkongsi keriangan bersama korang, at least blog pun updated ;). Oklah kat bawah ini adalah gambar lukisan Najiha yang dimaksudkan ;).

BACA  Kempen penyusuan susu ibu eksklusif 6 bulan

20130715-093805.jpg

20 thoughts on “Rezeki Ibu dan Anak pula ;)”

  1. Alhamdulillah..rezeki..Tahniah buat Aju & najiha..pandai Najiha mewarna..
    Memang sonok bila menang sesuatu contest yg dijoinkan walaupun hadiah tak bernilai ribuat ringgit.. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: