Umum Promosi Raya Farmasi Colour Cosmetic (FCC) August 3, 2013

Spread the love

Saya ada satu pengumuman di sini. Sempena Hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelang tiba, pasti anda, anda dan anda ingin kelihatan cantik berseri. Tak kiralah anak, adik, kakak, isteri atau ibu. Semua pun nak kelihatan anggun dan jelita sentiasa kan? Farmasi Colour Cosmetic (FCC) dengan ini ingin mewar-warkan kepada anda tentang Promosi Raya FCC yakni FCC Adorn Set.

20130803-070431.jpg

Apo ko bondo tu FCC Adorn Set? Emm tengok gambar kat atas tu. Semuanya ada 6 item barang dengan harga berbaloi-baloi RM155. Bukankah harganya promosi ini berpatutan? Bukan itu sahaja, dengan setiap pembelian set ini, anda akan mendapat FCC tote bag dan sampul duit raya dengan percuma!! Saya suka free give itu ;).

20130803-064215.jpg

FCC ADORN SET ini antaranya ialah:-

1) CC CREAM or BB CREAM (Hanya pilih salah satu)
2) ADVANCED MASCARA or STARLOOK MASCARA (Hanya pilih salah satu)
3) DEEP LOOK EYELINER or KOHL KAJAL PENCIL (Hanya pilih salah satu)
4) Rouge Lipstick
5) Wet Wipes Make Up Remover
6) Tender Blush On

Korang kalau nak beli kene cepat-cepat bertindak ye sebab promosi ini berlangsung dari 1st JULY 2013 – 11th AUGUST 2013, jadi apa tunggu lagi? Jom terjah!!!

20130803-064049.jpg

Nanti!!! Ada lagi nak bagitau ni, so kalau dah beli produk FCC ni, anda juga boleh menang duit tunai RM1,000 untuk hadiah utama dan RM200 untuk hadiah saguhati. Peraduan ini dipanggil FCC Duit Raya Fever. Apa yang anda perlu lakukan?? Hanya review produk FCC yang telah anda guna, caranya mudah sangat dan ianya hanya layak untuk produk yang dibeli dari 1st July 2013 to 4th August 2013 sahaja ye.

1. Hantar butiran peribadi & bukti pembelian produk FCC (dari mana-mana FCC outlets, online & retail partner) kepada marketing@naturalifesolution.com atau PM di FCC FB Page

2. Anda perlu review tentang produk FCC yang telah anda guna tu melalui FCC FB PAGE & SHARE kepada keluarga dan rakan taulan. Kepada blogger yang mahu share di blog, jangan lupa tag FCC FB PAGE.

3. Last sekali, Like FCC FB Page dan follow Instagram FCC Malaysia untuk ketahui promosi terkini. Juga lawati laman web mereka di http://www.fcc.net.my/

Untuk pertanyaan lebih lanjut boleh hubungi FCC di talian: 03-5191 1510/ 013-3834 522 / marketing@naturalifesolution.com


Spread the love

Tags : , , , ,

7 Comments

  • Kak Zakie Purvit posted on August 3, 2013 at 9:37 am

    Kalau yg menggunkan semua itu mesti terpikat ni Aju. Kakak dah malas nak bermake-up sekarang ni Aju. Dah tua
    Kak Zakie Purvit recently posted..SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR DAN BATINMy Profile

    Reply
  • dja@sishaza posted on August 3, 2013 at 12:39 pm

    make-up2 ni memang sinonim dengan org pompuan kan Aju..tapi akak dari dulu2 lagi tak reti bab ni. Tau pakai moisturizer, benda n lipstick je. Kalau lebih dari tu mesti jadi opera Cina hehe 😛

    p/s : wow, sponsored post ke ni ?

    Reply
  • Mp posted on August 4, 2013 at 9:39 am

    Menarik dan berbaloi harganya…tapi akak tak pernah pakai produk ni.ll
    Mp recently posted..Nak Tayang Baju Raya Boleh Tak?????My Profile

    Reply
  • Mohd Shubhi posted on August 4, 2013 at 1:58 pm

    Harganya rasa agak berbaloi…ada berbagai tawaran lain pulak tu!
    Mohd Shubhi recently posted..10 terhebat sepanjang Julai’2013 #9My Profile

    Reply
  • papa mifz posted on August 4, 2013 at 8:25 pm

    wife PM kurang make-up…natural beauty gitu…hehe

    Reply
  • ema posted on August 5, 2013 at 10:36 am

    pastinya gojes pakai make-up ni kan…
    ema recently posted..Bersabarlah SayangMy Profile

    Reply
  • Hafizul posted on August 28, 2013 at 11:56 pm

    Wahhh banyak gak habuan yang pemenang akan dapat tu..hehe
    Hafizul recently posted..Wordless Wednesday #66 – Luahan Hati Pondok KecilMy Profile

    Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge