Terima kasih YB Khairy Jamaluddin

20130828-081450.jpg
Datuk Seri Mohd Ali Rustam dilantik sebagai sebagai pengerusi Perbadanan Usahawan Nasional Berhad (PUNB) yang baru

Beliau memulakan tugas beliau sebagai Pengerusi PUNB mulai 1 April 2012 dan semalam majlis rasmi menyerahkan tugas kepada Pengerusi baru diadakan di pejabat kami. Semoga YB maju jaya dengan portfolio yang baru sebagai Menteri Belia dan Sukan ;). Ahaaa!! Sempat juga kami bergambar dengan YB yang amat sporting ditemani PA beliau. Beliau amat berdedikasi dalam menjalankan tugas tanpa mengira fahaman politik dan sebagainya.

20130828-081614.jpg
Bergambar bersama untuk terakhir kalinya bertugas di PUNB

Memang banyak surat sokongan yang diterima sepanjang beliau bertugas di sini. Seperti kebiasaan di mana-mana organisasi pun, apa yang penting ketulenan perniagaan serta keupayaan syarikat berdaya saing di dalam pasaran memang dititikberatkan oleh pihak kami. So no kabel-kabel haaa.

Sesiapa yang berminat untuk mendengar taklimat pinjaman perniagaan dari PUNB, sila ke laman web rasmi di www.punb.com.my ye. Sebarang pertanyaan akan di jawab di talian Khidmat Pelanggan. Macam yang saya tegaskan di sini, no kabel-kabel haaaa!!!!

BACA  Perempuan mana tak suka bunga? Ke Nurseri Sungai Buloh

14 thoughts on “Terima kasih YB Khairy Jamaluddin”

  1. wah, KJ ni dah jadi rebutan menteri ni.. haha.. tapi KJ ni mmg antara pemimpin yg baik di mata masyarakat.. prihatin dgn portfolionya..

    bila YB KJ nak turun gombak? hehe

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: