SMS ajak shopping dan jualan gudang terkini

Saya lemah betul kalau dapat sms shopping and warehouse sales ni. Eleh lemah konon, ke seronok kan muahahahaha…Personally invited, mestilah nak tak nak kenelah jenguk-jenguk jap. Mungkin dari jenguk-jenguk boleh dapat baju sepasang dua kekekek.

20130921-095919.jpg

Kebetulan memang tengok duk cari seluar baru. Ingatkan besok nak ajak suami pegi Sogo, kat sana kan tiap-tiap hari ada sales atau jualan murah. Betul kan? Kalau korang pergi tak kira bila mesti ada sales ;). Tapi sales yang tu tak sama macam kalau member day sales, kalau member day memang agak murah dari sales yang biasa tu ;). Tu sebab saya nak pergi kekeke. Selain dari Sogo, Sembonia dan Calvin Klein pun ada jualan gudang juga.

20130921-100336.jpg

20130921-100344.jpg

Hmm tak sabarnya nak pergi. Saya sales lain tu tak kisah sangat, tapi Sogo warehouse sales memang akan saya terjah dan sanggup ambil cuti pada hari tersebut. Time tu pulak dah dapat gaji, jadi boleh beli baju anak-anak dan bakal anak buah saya nanti. Emm tak sabar nak cium baby baru, nanti makcik belikan baju untuk baby gurl ye ;). Adik saya belum bersalin lagi, aritu dah warded coz ada contraction sewaktu kandungannya 8 bulan. Nampaknya baby masih belum mahu keluar lagi, nak tunggu cukup bulan lah ni ye, ala tomei2!!!

Teruja dengan rupa baru IOS 7 ni, lebih bersemangat nak blogging hhehe. Semangatlah sangat, semalam pun tak sempat update blog, Coz gi visit ke Seri Manjung, Perak.

BACA  Gigihnya mereka bershopping

18 thoughts on “SMS ajak shopping dan jualan gudang terkini”

  1. waa kemain banyak salenyer tu..sogo tu saya gi time preview sale jer saya shopping sakan sebab sogo tu hehari sale dan hehari juga membeli kat situ kalo tak pergi taksah kecuali sabtu ahad la duk perakkan…CK tu mcm best tu…

  2. syiok nya lahai gi shopping kt sogo kan..kita dh berkurun tk pegi..nak2 skrg anak 2 lg lah tk berdaya nk shopping sna..anak2 melasak penat je nk mmbeli..kang balik gitu je…nk amik cuti pegi hari bkerja smntara anak kt umah bbsitter pon tkleh gak husband tu cikgu..melampau sgt plk cikgu amik cuti utk pgi shopping..kenot gud wp ada pengetua yg baik hati sng2 je lulus cuti ye dak..tp susah nau lah nkjmpa pengetua baik hati ni..msti ada bukti mc dr klinik pnya..haha

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: