Pendapatan terkumpul untuk Nuffnang Blogbuster Campaign

blog
Alhamdulillah

Assalamualaikum

Selamat pagi Sabtu semua pembaca. Hari ini saya nak berkongsi dengan korang hasil pendapatan bagi Nuffnang Blogbuster Campaign bagi iklan Ambi Pur Home Tectonic yang berlangsung dari 7/10/2013 ~ 20/10/2013 iaitu lebih kurang 14 hari bersamaan 2 minggu. Pagi tadi baru duit iklan ini dikreditkan dalam akaun earning Nuffnang. Alhamdulillah pada saya ianya banyak dan berbaloi, tak susah kan buat duit??$$. Okeh bukan untuk menunjuk-nunjuk tapi just nak berkongsi dengan rakan alam maya yang pernah bertanya tentang income campaign ini sebelum ni.

Dengan hanya 15 saat, dah boleh dapat banyak tu. Tapi semuanya bergantung kepada visitor yang berkunjung ke blog anda, kalau ramai berduyun-duyun pasti lagi masyuukkk!!! Jadi lepas ni kalau ada iklan blogbuster, korang cuba juga mana tahu ada rezeki kan. Setiap satu klik korang yang menonton iklan ini sehingga habis, kita akan mendapat rm0.50. Jadi kalau dalam satu hari dapat 40 klik darabkan dengan RM0.50 dan darabkan dengan berapa lama iklan berlangsung. Macam yang saya bagitahu tadi semuanya bergantung kepada pelawat di blog korang :). Apapun hasil tu dah lepas nak beli set Tupperware baru ;). Ok malam ni nak kene blanje anak-anak dan suami yang turut menyumbang tenaga untuk iklan tu. Belanja in advance sebab belum cash out lagi earning Nuffnang ni ;).

P/S : Nak mintak tolong anda like page FB ajumohit.com. Dah lama create page ni, baru nak jemput korang like. Tu kat belah kanan korang tu tau. ^_^ TQ semua!!!!

BACA  Cek ke 4 Nuffnang Dah Sampai

31 thoughts on “Pendapatan terkumpul untuk Nuffnang Blogbuster Campaign”

  1. Tahniah Aju…rezeki lg tu. Akak punya excluding blogbuster campaign tu ada laaa sikit-sikit. Dah boleh cashout tp nak biarkan ia beranak pinak …hihi kalau le boleh camtu 🙂

  2. Blogbuster memang masyuk.. Ada yang dpt RM450 untuk video 15 saat tuh. Saya paling tinggi Rm100 jer, almaklumlah trafik ciput jer.

  3. wah, tak sangka boleh dapat banyak tuh… saya tak pernah cuba pun… lain kali kalau dapat lagi campaign mcm nih, nak try lar…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: