November 26, 2020

Exabytes 100 Blogger Ads Program, berminat?

Exabytes 100 Blogger Ads Program

Exabytes 100 Blogger Ads Program, berminat?

Salam Ahad semua!!

Beberapa hari lepas pihak Exabytes ada menghantar emel dan menawarkan untuk meletakkan iklan mereka di blog tak seberapa ni. Ada syarat-syarat yang ditetapkan contohnya jumlah pelawat unik yang berkunjung ke blog anda setiap hari mestilah melebihi 350 uv sehari.

Korang menepati syarat tersebut? Oleh itu korang layak untuk memohon iklan ini tau! So apa tunggu lagi? bertindaklah segera ye. Nanti korang emelkan info yang diorang inginkan seperti di bawah ini ye. Selamat mencuba ye semua.

Hello there!

Do your blog or website is having more than 350 unique visitors per day?

If yes, WE WANT YOU!

Exabytes 100 Blogger Ads Program is designed to let you earn well by simply putting Exabytes advertisements on your blog.

Our speedy approval process, fast payout and minimum requirements allow you to Earn Well, Blog Well!

Steps
——–
1. Our MINIMUM requirement is 350 unique visitors daily.
2. Submit a screenshot of your unique visitors for the past 2 months to marketing@exabytes.com.my, Google Analytic screenshot preferred.
3. The approval process will take 5-7 working days.
4. After approval, we will prepare the banner script in 5-7 working days.

Terms and Conditions
———————————
1. Blog traffic must be mainly from Malaysia.
2. Payment will be made 6 weeks after the banner is up by bank transfer.
3. Payment  will only be sent to bank accounts in Malaysia.
4. Advertising approval depends on blog traffic, traffic source, content niche and bounce rate.

Interested?

Email us at marketing@exabytes.com.my!

Sebenarnya saja suka-suka je menulis blog ni. Tapi bila ada peluang jana pendapatan dari penulisan blog ni apa salahnya mencuba kan? Manalah tahu boleh jadi full time blogger ke hihi.

Nampaknya permohonan saya telah diluluskan dan saya dah pun meletakkan iklan itu di header blog ini. So apa lagi yang ditunggu? Sertailah program ini sekarang ye.

Mana tahu ada rezeki korang juga. Cuba jangan tak cuba. Korang pun mesti boleh juga.

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

19 thoughts on “Exabytes 100 Blogger Ads Program, berminat?

  1. Saya tak pernah guna Exabytes.. hosting orang kaya-kaya. Tak mampu. Haha Setakat ni mampu guna Internet-Webhosting je. Nasib baik la yang duk guna skrg ni tak buat perangai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: