November 24, 2020
Uncategorized

Hadiah rajin berceloteh sudah diterima

20131114-081228.jpg

 

20131114-081242.jpg

 

20131114-081147.jpg

Tq buat MyraJay. Tak sangka boleh dapat hadiah rajin berceloteh ni, kalau ikutkan saya ni pendiam orangnya tapi dalam blog terlebih peramah pulak ek. Inilah rezeki namanya kan. Emmm dapat sabun muka. Tak sabar nak mencubanya, sekarang ni saya guna pencuci muka Safi. Kalau tengok kelebihan sabun ni ialah :

KELEBIHAN:
– MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
– MENGURANGKAN KEDUT SERTA MENEGANGKAN
– MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP TERMASUK BAHAGIAN BADAN
– MENYAMARATAKAN TONA KULIT
– MENGHILANGKAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
– MENGHILANGKAN MINYAK BERLEBIHAN
– WAJAH LEBIH PUTIH BERSERI
– KULIT LEBIH LICIN
– MEMUDARKAN JERAGAT
– MENGHILANGKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD

Ehemmm pasni wajah lebih berseri-serilah ye :). Masalah saya sekarang adalah jeragat yang semakin bermaharajalela. Dah guna pelbagai produk tapi nampak ianya semakin bertambah-tambah. Mana tahu guna sabun ni boleh memudarkan jeragat degil ni. TQ Myra, macam tau-tau je masalah muka ahkakkk ni.

Pada masa yang sama Myra juga adalah pengedar barangan Shaklee. Saya yakin ramai dah tahu kelebihan supplement Shaklee ni, apa lagi kalau berminat korang terus boleh terjah ke blog Myra untuk keterangan lebih lanjut.

20131114-081202.jpg

20131114-081214.jpg

 

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

11 thoughts on “Hadiah rajin berceloteh sudah diterima

  1. Mmg selalu mcm tu. Org yg kat luar pendiam, kat social network ni tak pendiam pun. Hihi. Sy salah satu contohnya. Btw salam kenal, jemput singgah ke blog sy ye 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: