Al Ansar Health Pusat Rawatan Alternatif

logo-alansar-health1

Anda pernah dengar pusat rawatan alternatif Al Ansar Health? Saya juga baru mendengar tentangnya apabila terbaca entri rakan blogger yang menghadiri Majlis Memeterai Memorandum Persefahaman (MOU) antara Al Ansar Health Sdn Bhd dengan Sinar Permata Resources dan Magnetic Aura Sdn Bhd pada penghujung bulan September yang lepas.

Untitled

Gambar dari  http://instagram.com/denaihati

Al Ansar Health diasaskan oleh Tuan Haji Khanafi Hussin yang mana matlamat mereka adalah untuk memberikan khidmat kesihatan kepada masyarakat sekeliling. Syarikat ini merupakan salah satu syarikat dalam rangkaian Al Ansar Group yang telah mempunyai 3 lagi anak syarikat dalam cabang perniagaan yang lain, iaitu Al-Ansar Properties, Al-Ansar eQurban dan juga Al-Ansar Biocypress. Al Ansar Health menyediakan rawatan alternatif bagi pelbagai penyakit khususnya bagi penyakit resdung, mata dan saraf.

Pusat Rawatan/Terapi Alternatif Al-Ansar Health Sdn Bhd ditubuhkan dengan gabungan 2 pengasas produk kesihatan alternatif yang membantu menyelesaikan masalah resdung, mata dan saraf iaitu dari syarikat Magnetic Aura Sdn Bhd dan Sinar Permata Solution. Magnetic Aura mengusahakan terapi berkaitan permasalahan saraf manakala sinar Permata Solution berkaitan dengan resdung dan mata.

Magnetic-Aura-Violet-Blue

Produk utama Magnetic Aura adalah Minyak Terapi Violet Blue. Antara kebaikan dan kelebihannya.

  • Meningkatkan stamina, kembalikan tenaga, lenguh sendi, lesu badan Gaut, sakit otot, pening dan kebas-kebas.
  • Tingkatkan Hubungan INtim.
  • Sakit otot, Urat bersimpul, kebas tangan dan kaki, sakit pinggan dan sesuai untuk ahli sukan yang aktif.
  • Tingkatkan keyakinan diri.
  • Produk lain Mangetic Aura – Sabun Terapi, Madu dalam Straw, Kopi, Sabun Energy dan Sabun Seri Wajah. Dan ada Sabun Mandian Tujuh Bunga edisi terhad yang mengandungi wangian 7 bunga, cecair magnetik dan gelombang aura

sinar-therapy

Produk Sinar Permata pula lebih kepada Rawatan Alternatif untuk.

  • Masalah Mata – termasuklah untuk mendapatkan terapi mata, urutan untuk mata dan juga masalah rabun dan silau yang terlampau teruk. Boleh cuba untuk menggunakan produk mereka.
  • Masalah Resdung – Termasuklah masalah bersin waktu pagi, nafas berbau, alah makanan laut, jerawat akibat resdung dan juga masalah gatal-gatal.
  • Masalah Saraf – Termasuklah masalah saraf, Strok, kebas, sendi, urat saraf, urat bersimpul, sakit kaki dan lutut.
  • Setiap rawatan ada pakej-pakejnya dan harga bagi setiap pakej sangat murah dan berpatutan. Dalam setiap pakej juga akan diberikan produk-produk yang boleh membantu mengurangkan dan melegakan penyakit yang kita hidapi. Jika sembuh, alhamdulillah dan memang banyak testimoni yang gembira menggunakan perkhidmatan Sinar Permata.
BACA  Terima komisen dari affiliate eQurban.com

Oklah bagi anda yang ingin mengetahui lebih lanjut tentang perkhidmatan dan produk yang mereka tawarkan bolehla ke laman web http://alansarhealth.com/ mereka untuk keterangan lanjut. Entri ini adalah sempena join contest dari http://denaihati.com/

15 thoughts on “Al Ansar Health Pusat Rawatan Alternatif”

  1. Assalamualaikum kak aju. pernah dengar tapi taktahu apa. hehe. thanks sharing. macam nak try beli je produk ni. hehhee

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: