Saguhati RM50 dari Denaihati

20131218-062056.jpg

Alhamdulillah entri saya bertajuk AlAnsar Health berkenaan contest gambar instagram Denaihati antara yang terpilih. Syukur dapat juga duit tambahan untuk renew domain, hahaha tak abis-abis dapat duit kumpul untuk renew domain kan. Mahal juga tu, at least dapat income cenggini bernafaslah nak membayornya. Anyway penguat semangat untuk lebih aktif berblogging. Eh semalam takde entri baru kan. Hohohoho mood ke laut dah ni ;).

Sepertimana yang kita tahu bro Denaihati memang murah hati bab-bab cenggini, moga ada rezeki untuk contest akan datang ;). Tak lupa nak bagi kredit kat mat cendol Titan sebab saya cedok info kat blog beliau tapi dah minta izin tauuu!!! Mesti nak suruh belanja dia cendollah tu kan. huhuhu

20131218-100411.jpg

BACA  Unboxing Lazada's Surprise Box, banyaknya produk best!

17 thoughts on “Saguhati RM50 dari Denaihati”

  1. tahniah ajue…
    betultu jue dapat hadiah baru semangat sikit nak berblogkan..
    ooo baru teringat domain lizz bulan satu ni nak kena renew….hehe

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: