November 25, 2020
Uncategorized

Makan2 @ Majlis Anugerah Pekerja Terbaik 2013

20140126-225302.jpg
Majlis Anugerah Pekerja Terbaik 2013

Nyummmyy!!!

Bab makan memang saya suka sangat!!! Majlis anugerah pekerja terbaik ni adalah agenda tahunan wajib di pejabat ni. Alhamdulillah at least dengan adanya majlis macam ni baru kami semua dapat bersua muka. Staff di pejabat ni ramai, biasalah masing-masing berada di jabatan sendiri buat kerja dan kalau jumpa pun di waktu perjumpaan bulanan, ceramah, kursus atau majlis makan-makan macam ni.

image
Bangkok House
20140126-225309.jpg
Cer teka menu apa?

Menu kami kali ini adalah dari Bangkok House yang mana restorannya terletak di Sunway Giza. Tengok dekorasi cantik kan? Belum rasa makanan tu lagi. Event kami bermula jam 12:00 tengahari. Bermula dengan majlis pembukaan, doa dan ucapan dari Ketua Pegawai Eksekutif. Hmmm acara sangat santai dan happy sangat. My big boss memang baik and kelakar orangnya. Orang kata sangat bertolak ansur dan berjiwa rakyat sangat!!

Ok selepas ucapan CEO, tibalah ke acara kemuncak iaitu penyampaian hadiah dan sijil penghargaan bagi staff yang telah berkhidmat di sini untuk 10, 15 dan 20 tahun. Umanghaiii lamo bonar. Hehehe, sejak saya darjah 6 diorang dah berkhidmat di sini ye. Kira legend dah diorang ni hehehehe. Kemudian anugerah untuk pekerja terbaik pula, tak sangka 2 orang staff yang menerima anugerah ini adalah dari unit saya berkhidmat hehehe. Cayalahhh!!!! Tahniah uols!! Uols deserved it!!!

20140126-225317.jpg
Ohsemmm!!
20140126-225323.jpg
Tomyam super duper sedap
20140126-225330.jpg
Butter prawn pun super duper sedap
20140126-225336.jpg
Bayam goreng tepung sedap

Ok settle bab anugerah, sekarang tibalah bab makan. Owhhh lihatlah menu itu!! Udang butter, sayur bayam goreng tepung, tomyam campur, kambing masak lomak cili api, ikan masak masam manis dan ayam goreng berempah. Ohhsemmmm sangat rasa semua menu ni. Sedap!!!! Tak bercakaplah masa makan tu duk menghayati rasa makanan ;).

20140126-225342.jpg

20140126-225350.jpg
Lamb masak cili api terbaikk!!
20140126-225356.jpg
Ayam goreng berempah

Alhamdulillah semua menu-menu ni memang super duper sedap!! Seronoknya dapat makan hahaha. Kalau korang nak mencuba menu di Bangkok House ni, bolehlah ke restoran mereka di:-

G11, Sunway Giza, 
No.2 Jalan PJU5/14, PJU5
Kota Damansara
47819 Petaling Jaya
Selangor Darul Ehsan
Tel: 03-6151 4333 | 012-206-9872 ( SMS Only )
Operation hours:
11am – 10pm 

 

20140126-225402.jpg
YA ampun sedap sangat ni!!!

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

18 thoughts on “Makan2 @ Majlis Anugerah Pekerja Terbaik 2013

  1. Assalamualaikum kak aju! bestnya! alaaa terliur la sheila tengok makanan semua. paling paling nak sangat makan pulut mangga tu. mengidam kot. ritu turun kampung baru, semua dah habis. pasrah je Y______________Y

  2. fuh nampak sungguh menyelerakan…hoho

    dah lama tak pergi Sunway Giza , boleh cuba makan kat sana suatu hari nanti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: