Alhamdulillah menang produk Ephyra lagi

Alhamdulillah

Syukran Allah

Hoyeyy!!!

 

20140207-220422.jpg

Heheheh masih ada rezeki nak consume Ephyra ni gamaknya. Kalau menang memang semua pun tak sangka, kalau tak masakan saya bersorak gembira dalam hati kerana menang lagi produk idaman semua ini. Rezeki masih berpihak pada saya untuk terus mencuba minuman Ephyra. Orang kata kalau dah rezeki tak kemana kan. Nampaknya pihak Ephyra masih ingin memastikan saya merasakan perubahan positif yang dialami selepas menggunakan produk ini seperti yang saya ceritakan di entri sebelum ini. Suami kata part garu kaki guna tumit tu teruk sangat, taklah bang itu perumpamaan je, bukan betul-betul pun hhahaha.

Kalau sebelum ni menang Trial Pack Ephyra untuk 10 hari, kali ini dapat merasa Ephyra untuk 30 hari. Oklah kita nantikan bersama review Ephyra for next 30 days ok ;). TQ Ephyra!!! Kemenangan ke 2 2014…

 

BACA  Bertuahnya di Majlis Makan Malam @ Gold Coast Morib

16 thoughts on “Alhamdulillah menang produk Ephyra lagi”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: