DRESS ALICIA DI BUTIKALIANAJIHA

 

20140513-090043.jpg

20140513-090056.jpg

20140513-090102.jpg

20140513-090109.jpg

20140513-090115.jpg

JOM cepat-cepat dapatkan koleksi ALICIA DRESS terkini, potongan ala princess yang elegant dengan warna-warna kegemaran anda!!

Diperbuat dari Natural Fibre yang bermutu tinggi beserta mempunyai zip pada lengan bagi memudahkan wudu’.

Bersaiz S, M, L, XL & XXL dengan warna yang menarik! Hanya RM99 sahaja (Belt NOT included)

Untuk tempahan sila emelkan pesanan anda ke ajumohit1@gmail.com. atau SMS/WHATSAPP KE 0196225881 sekarang.

20140503-073717.jpg
Boleh refer ukuran size anda di jadual di bawah.

20140513-091955.jpg

Hari Sabtu ni ada satu lagi dress baru iaitu Alicia Sequine akan launch, so mesti tak sabar kan? Harganya RM119, dari size S hingga XXL, juga material natural fibre. Sekarang nampaknya ramai yang sudah mula mencari baju untuk kenduri, dinner dan untuk Hari Raya, bolehla mula cuci mata ye. Jadi jangan lupa untuk follow

Instagram ButikAlianajiha

dan

Facebook ButikAlianajiha.

20140513-224754.jpg

BACA  Tudung Bawal 2 Tone, Bersulam dan Bermanik

5 thoughts on “DRESS ALICIA DI BUTIKALIANAJIHA”

  1. lawanya, macam ema tinggi 170 cm ni tak senteng ke aju? tak berapa jelas gambar kat bawah sekali tu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: