Dress Muslimah terkini di Butikalianajiha

20140620-232932-84572207.jpg
Sara Dress RM149 only

Korang dah pernah shopping kat ButikAlianajiha? Selepas baca ni wajib terjah ye sebab dress yang digemari ramai sudah kembali dengan warna-warna yang menarik. Material yang digunakan sangat selesa, tidak jarang dan tidak melekat di badan. Dress ini sesuai dipakai untuk ke majlis makan malam, kenduri, mahupun ke pejabat, ada juga yang memakainya untuk pertunangan majlis mereka ataupun menjadi pengapit pengantin. Wah serba serbi sesuai gitteww.

20140621-083131-30691582.jpg

Instagram ButikAlianajiha

dan

Facebook ButikAlianajiha.

Kali ini ia didatangkan bermula dari saiz XS hinggalah ke saiz XXL. Wah XS hokey, jadi bagi yang berbadan kecil molek halus gitteww bolehla bergaya dengan dress Alicia RM99 sahaja dan dress Sara RM149 ini. Dress Alicia adalah the best selling dress di ButikAlianajiha. Baru je post kat FB dan IG yang mana ianya akan launch today @ 2 pm, sudah ramai yang wassup saya nak book and order. See see see memang ramai yang sukakan dress ini kan.

Jadi haruslah anda yang sedang mencari-cari dress ini memilikinya sekarang. Harganya sangat berpatutan jika dibandingkan dengan kualiti dan keselesaan pemakainya. Orang kata alah membeli, menang memakai kan, jadi silalah ukur baju di badan sendiri. Wahh Gitteww sangat pepatahnya. Gambar di atas ini adalah dress Alicia Bold, memang ramai penggemar dress ini. Dari pengalaman saya, ada yang beli 5 pasang berlainan warna, ada yang order sama warna berlainan saiz, ni mesti tema kenduri or raya kan, wahh bagus sangat, zaman saya dulu mana nak dapat dress harga cenggini kan, wah zaman ko, macam lama benor zaman saya ye kekekeke.

Untuk tempahan sila emelkan pesanan anda ke ajumohit1@gmail.com. atau SMS/WHATSAPP KE 0196225881 sekarang.

4 thoughts on “Dress Muslimah terkini di Butikalianajiha”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: