Selamat Hari Raya

Assalamualaikum

Wah baru berkesempatan nak update blog. Maklumlah line tenet kat kampung ni memang tenat. Bagus juga tenat, takdelah nak mengadap tenet aje kan. Nanti tiada kemesraan sesama sanak saudara bila mana masing-masing asik dengan gajet mereka.

Macamana raya korang semua? Di kesempatan ini, walau dah raya ke 3, saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf zahir batin andai kata ada penulisan saya yang menyinggung perasaan kalian tanpa saya sedari. Maklumlah manusia biasa memang tidak lari dari melakukan kesilapan.

Ada ke yang sudah bekerja hari ini? Semoga korang bertabahlah dalam melakukan tugasan ya. Berkorbanlah demi untuk agama, bangsa dan juga negara ;). Untuk tidak menghampakan, saya tepek gambar raya kami sekeluarga. Semoga terubat kesedihan di hati anda hehehe.

20140729-230821-83301306.jpg
Salam dari ajumohit and famili
BACA  Menu Simple Untuk Berbuka Semalam

11 thoughts on “Selamat Hari Raya”

  1. Dateng sini buwat ngucapin Taqobalallahu minnaa wa minkum Shiyamanaa wa shiyamakum, Minal ‘Aidin Wal-Faizin Mohon Maaf Lahir Dan Batin, mungkin selama ini ada koment2 saya yg kurang berkenan disini…

  2. Memang tak sempat nak update blogkan time raya ni. Selamat hari raya maaf zahir batin untuk Aju sekeluarga

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: