Rezeki

Alhamdulillah

Rezeki dalam berblog. At least boleh menampung bayaran domain tahunan ajumohit.com. Saya memang suka join aktiviti dengan bog Denaihati. Beberapa minggu lepas mereka menganjurkan Contest Cabaran Duit Raya 2014 untuk menulis review entri terbaik yang pernah disiarkan di blog mereka. Dan pastinya saya memang tak melepaskan peluang untuk turut serta. Seronok-seronok kan, dan mana tahu ada rezeki dapatlah token yang mereka tetapkan.

Untitled2

Tajuk yang saya pilih adalah tentang D.U.I.T, ‘alangkah hebatnya kuasa DUIT‘, korang boleh baca untuk penerangan lanjut ya. Suka berkongsi sesuatu yang bermanfaat untuk semua, Β dan Alhamdulillah entri ini adalah antara yang bertuah untuk menerima token dari penganjur, terima kasih ya.

Untitled
TQ Nuffnang

 

Tidak lupa juga buat pihak Nuffnang yang bermurah hati memberi CPUV baru kepada blog ini. Walaupun tak sempat nak update blog setiap hari, tapi masih juga dapat peluang untuk membuat duit bersama mereka. Walaupun sebenarnya amaun tu pun tidak seberapa namun memberi sedikit kekuatan untuk update blog segigihnya hahahha. Buat kengkawan blog, maaf jika tidak berkesempatan untuk melawat blog anda, pada yang sudi singgah, TQ ya, saya hargai kesudian anda, nanti saya singgah blog korang ya. Hari ini akan menghadiri kenduri akikah anak rakan sekerja, korang pula kemana cuti panjang ni? πŸ˜‰

BACA  I-Angle Baby hip seat carrier yang ringan dan selesa

11 thoughts on “Rezeki”

  1. Memang seronok bila dapat jana duit dari blog ni..sambil menulis, sambil kumpul pendapatan pasif..
    Tahniah Aju..

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: