Blouse dan Jubah terkini @ ButikAlianajiha

Ok hari ni nak update Blouse dan Jubah terkini di ButikAlianajiha. Korang yang sukakan blouse labuh dan menutup punggung, nah di sinilah pilihan yang ada. Setakat ni ada 3 warna pilihan iaitu emerald green, hitam dan dusty pink, saya pun dah ada koleksi sendiri dan pastinya selesa dan wowww!!! ;).

IMG_1459-0.JPG

Memperkenalkan ALEXANDRA MUSLIMAH BLOUSE.
CANTIK, ELEGAN & EKSKLUSIF
*TIDAK JARANG
*POTONGAN MODEN YANG LABUH
*BUTANG BRONZE WAFER NIPIS
*FABRIK UTAMA KOREAN CREPE’ YANG SELESA & TIDAK PANAS.
*DIKEMASKAN DENGAN JALUR SATIN DIHADAPAN BUTANG & KOLAR
*SESUAI UNTUK SEMUA LAPISAN UMUR
*SESUAI SEBAGAI BLOUSE CASUAL & FORMAL

IMG_1341.JPG

ALEXANDRA MUSLIMAH BLOUSE
Material : Korean Crepe
Size: XS S M L XL XXL

PRICE: RM99
(exluding postage)
Semenanjung Malaysia : RM7
Sabah/Sarawak: RM10

IMG_1342.JPG

IMG_1340.JPG

Yang ini pula ialah Jumeira. Jubah potongan A yang sangat selesa. Bertatahkan hiasan unik di lengan memukau penglihatan. Fabrik tona berbeza, satin dihadapan serta korean crepe dibahagian belakang amat sesuai dipakai dalam cuaca tropika. Dilengkapi zip di lengan bagi memudahkan wudhu serta zip bahagian hadapan bagi memudahkan pemakai. Keindahan Jumeira Jubah amat mampu dimiliki semua.

JUBAH JUMEIRA
Material : Satin/ Korean Crepe
Size: XS S M L XL XXL

PRICE: RM149
(exluding postage)
Semenanjung Malaysia : RM7
Sabah/Sarawak: RM10
email: ajumohit1@gmail.com

Ok pastinya sudah tidak sabar-sabar nak memiliki koleksi anda pula kan? So jangan berlengah lagi, teruslah emel pesanan anda ke ajumohit1@gmail.com. Untuk pengetahuan Alicia Sequin juga masih ada beberapa helai lagi, ramai yang nak menghadiri majlis makan malam, kenduri kendara dan tak kurang untuk ke tempat kerja. Semuanya sesuai, so cepat bertindak sebelum kehabisan size korang ya.

3 thoughts on “Blouse dan Jubah terkini @ ButikAlianajiha”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: