December 3, 2020

Beli belah lebih jimat dengan iPrice

Beli belah lebih jimat dengan iPrice | Suka beli belah? Pastinya korang suka, kan??? Lebih-lebih lagi shopping online kerana semuanya mudah hanya di hujung jari. Tanpa bersesak, tanpa perlu berjalan jauh, tak jumpa parking??

Owhh semuanya menyesakkan kan? Kini tidak lagi menyesakkan dengan shopping online. malahan korang boleh jimat dengan menggunakan kupon iPrice.

Apa itu iPrice???

Ok meh dekat sikit saya nak terangkan. iPrice merupakan kupon kod online yang boleh digunakan untuk kedai-kedai online seperti Lazada, Zalora dan banyak lagi. Kod kupon ini membantu pembeli online mendapatkan diskaun tambahan.

Kini, iPrice boleh didapati di Malaysia, Indonesia, Singapura, Thailand, Hong Kong dan Filipina.​ Mudah kan? Tapi tak berapa faham bagaimana penggunannya? Ok begini, dengar penjelasan di bawah ya.

Contohnya jika anda berminat nak membeli produk di Zalora atau Lazada. Hanya pilih produk pilihan anda, dan gunakan kod kupon yang boleh didapati di SINI. Untuk pengetahuan korang iPrice bertujuan untuk membantu rakyat Malaysia menjimatkan wang ke atas pembelian dan mereka tidak membuat apa-apa wang dari para pengguna iPrice.

IMG_2247.JPG
Iprice kupon
IMG_2249.JPG
Kod yang diberikan

So tertera no kod kupon iPrice, dan korangkan gunakan kod tersebut untuk barangan yang korang nak beli. Korang boleh tengok contoh yang saya kongsikan di bawah ni, ha kan dah jimat 10% peratus tu kan? ;).

Biasa kan kalau beli barang mesti nak diskaun kan, sekarang tak payah susah minta, diorang dah bagi siap-siap ;). Mudah kan?? Siapa lagi nak bagi kupon ni kalau bukan iPrice kan?

Kalau contoh baju tu harganya RM50, masukkan kupon dan dapat less. Harganya dah jadi RM45. Best kan? Tak perlu nak tawar menawar harga pun.

IMG_2263.JPG
Hmm dapat pun diskaun

Semudah ABC bukan? Lepas ni bolehla nak tambah koleksi beg tangan anda hehehe. Ataupun mungkin nak hadiahkan kepada yang tersayang? Jadi apa tunggu lagi? gunakan kupon iPrice ini sekarang. Korang boleh dapatkannya dengan melayari link ini ya http://iprice.my/coupons/store/lazada-malaysia-voucher-codes/. Mudah, pantas dan menjimatkan ;).

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

3 thoughts on “Beli belah lebih jimat dengan iPrice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: