Blogging Cantik dan Jelita dengan WONDER GLOW November 25, 2014

IMG_1804.PNG

Sekarang ni ramai yang menjual produk kecantikan kan? Nak guna tu boleh, bukan tak boleh, tapi korang kena make sure apa yang korang guna tu betul-betul produk yang mendapat kelulusan dan pastinya tak memudaratkan ok!!

Pernah dengar tentang produk kecantikan Wonder Glow? Wonder Glow Cosmetics (M) Sdn Bhd telah memulakan perniagaan pada tahun 2010 dengan seterusnya mendaftar di Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM). Mereka menawarkan pelbagai produk kecantikan seperti krim pemutih, krim anti penuaan, krim kecantikan wajah, dan minuman kecantikan dari dalam. Setakat ini mereka telah menghasilkan lebih dari 30 produk kecantikan dan mendapat sambutan yang amat baik dari pelanggan.

Semestinya apabila umur sudah mencecah 30 series ni, keinginan untuk kelihatan sentiasa muda jelita sangat membuak-buak. Mestilah nak kene jaga kesihatan kulit supaya lambat berkedut dan sentiasa nampak segar dan cantik ayu, kan? setuju tak?

Ok meh dekat sikit, heheh sebab nak bagitau yang Wonder Glow Cosmetics telah memperkenalkan beberapa produk terbaharu untuk manfaat kalian semua. Antaranya ialah set penjagaan wajah yang sangat-sangat sesuai dengan kulit muka wanita Asia.

1) WONDER GLOW DIAMOND LIGHT SERIES

IMG_2271.JPG
Wonder Glow Diamond Series

KANDUNGAN SET:

  1. WONDER GLOW DAY WHITE DIAMOND SERIES
  2. WONDER GLOW NIGHT WHITE DIAMOND SERIES
  3. WONDER GLOW BAR SOAP DIAMOND

MANFAAT PRODUK:

Set Wonder Glow White Diamond memberikan 10 kali kesan pencerahan dan mengandungi vitamin C. Selain itu, ia juga mengandungi 45++ SPF, yang mana ia dapat mengawal cahaya matahari yang sangat terik sebanyak 45 kali ganda tau!!. Contohnya bagi anda yang bekerja di bawah terik matahari sehingga 5 hingga 6 jam lamanya, memang sesuai sangat guna produk ni.

Selain itu, produk ini boleh mencerahkan dan menyerikan wajah yang kusam dan juga menghilangkan pigmentasi yang tebal. Untuk mereka yang berjerawat pula, jangan risau ya kerana produk ini dapat menghapuskan jerawat, mengecilkan pori – pori wajah dan menghaluskan kulit secara semulajadi. Tadi saya ada sebut tentang tips awet muda kan? Hmmm inilah jawapannya, kerana ia mampu melambatkan proses penuaan dan menjadikan anda kelihatan muda sentiasa.

Lagi satu, produk ini mengandungi kombinasi hebat ‘glutathione vitamin C infusions’ dan collagen untuk memastikan kulit sihat bercahaya dan bersinar. Ianya juga diperkaya dengan AHA untuk memperbaharui sel kulit mati dan menjadikan kulit cerah dan jelita.

HARGA : RM130 SATU SET

 

2) WONDER GLOW GOLD LIGHT SERIES

IMG_2272.JPG
Wonder glow Gold Light Series

 

KANDUNGAN SET:

  1. WONDER GLOW DAY GOLD SERIES
  2. WONDER GLOW NIGHT GOLD SERIES
  3. WONDER GLOW BAR SOAP GOLD

MANFAAT PRODUK:

Ok sekarang saya nak kongsikan manfaat produk Wonder Glow Gold set pula, produk ini memberikan 5 kali kesan pencerahan dan vitamin C. Ia mengandungi 35++ SPF iaitu mengawal cahaya matahari yang sangat terik sebanyak 25 kali ganda, dan sesuai untuk anda yang sering terdedah kepada cahaya matahari selama 4 – 5 jam.

Wow best kan, so selepas ni jangan risau dah kalau selalu terdedah dengan cahaya matahari ya. Selain itu ianya mampu mencerahkan dan menyerikan wajah sekaligus dapat menghilangkan pigmentasi yang tebal. Dan bagi mereka yang mempunyai masalah jerawat, anda pun boleh cuba set ini juga.

Produk ini juga membantu mengecilkan pori – pori wajah dan menghaluskan kulit secara semulajadi dan dalam masa yang sama ianya melambatkan proses penuaan dan membuatkan anda sentiasa kelihatan muda sentiasa.

Ia juga mengandungi kombinasi hebat ‘glutathione vitamin C infusions’ dan collagen agar kulit sihat bercahaya, bersinar dan gebu sentiasa. Semestinya ia diperkaya dengan AHA untuk memperbaharui sel kulit mati dan menjadikan kulit cerah dan jelita.

HARGA : RM120 SATU SET

 

3) WONDER GLOW SILVER LIGHT SERIES

IMG_2273.JPG
Wonder Glow Silver Light Series

KANDUNGAN SET:

  1. WONDER GLOW DAY SILVER SERIES
  2. WONDER GLOW NIGHT SILVER SERIES
  3. WONDER GLOW BAR SOAP GOLD

MANFAAT PRODUK:

Ok bagi set Wonder Glow Silver pula ia memberikan 3kali kesan pencerahan dan Vitamin C. Ianya juga mempunyai 25++ SPF iaitu mengawal cahaya matahari yang sangat terik sebanyak 25 kali ganda, dan sesuai untuk anda yang sering terdedah kepada cahaya matahari selama 4 – 5 jam.

Nah selepas ni tak perlu risau lagi dengan pancaran matahari ok!! Dan set ini juga mampu mencerahkan dan menyerikan wajah yang kusam. Nak-nak pula yang selalu berjumpa dengan khalayak ramai, pasti nakkan kulit muka berseri kan?

Jadi harus cuba produk ini yang mana ianya juga boleh menghapuskan jerawat dengan berkesan dan menghilangkan pigmentasi yang tebal. Selain itu, ianya dapat mengecilkan pori – pori wajah dan menghaluskan kulit secara semulajadi. Juga bagi yang ingin sentiasa ingin kelihatan muda jelita, ianya mampu melambatkan proses penuaan dan kelihatan muda sentiasa.

Pastinya ia mengandungi kombinasi hebat ‘glutathione vitamin C infusions’ dan collagen agar kulit sihat bercahaya dan bersinar. Produk ini diperkaya dengan AHA untuk memperbaharui sel kulit mati dan menjadikan kulit cerah dan gebu.

HARGA : RM99.90 SATU SET

 

4) WONDER GLOW V-SHAPE SERUM

vshape
Wonder Glow V-Shape Serum – RM99.90

Fungsi Serum V-Shape:

Antara fungsi serum V-Shape ini adaah untuk membentuk wajah lebih tirus dan v-shape. Jika anda menggunakannya dengan konsisten, anda akan dapat melihat kesan yang positif yang mana kulit muka akan menjadi lebih bersinar. Ianya juga mampu memadamkan cela parut di wajah dengan berkesan, contohnya parut jerawat, pastinya stress melihatnya kan? ;). Untuk pengetahuan anda, ia bertindak dengan meresap jauh ke lapisan kulit untuk menjadikan kulit lebih anjal, tegang & lebih muda berseri. Anda akan dapat melihat perbezaan yang ketara dan pastinya berpuas hati dengan perubahan ini. Produk ini mengandungi ekstrak guarana, Zingiber zerumbet and persimmon. Gabungan bahan-bahan ini dapat membantu membantu pelepasan lemak berlebihan,  mengalirkan cecair yang berlebihan dan mengekalkan ketegangan kulit. Selain itu ianya juga mengandungi Vitamin A, C, & E dan Collagen.

Cara penggunaan:

  • Sapukan dengan rata serum v shape tersebut ke wajah anda. Cara sapuan hendaklah disapukan keatas untuk mempercepatkan proses serum masuk ke dalam liang roma.
  • kesan akan terlihat selepas 7 hari dengan pemakaian yg kerap, jika penjagaan makan dan pendedahan kepada cahaya matahari terkawal, kesannya akan lebih menyerlah.
  • Seeloknya dipakai pada waktu sebelum tidur atau waktu pagi selepas muka dibasuh bersih.
  • Pakai sebelum krim malam atau siang (jika ada).

HARGA : RM99.90 SATU BOTOL

 

10372186_646660045450593_563083295486983266_n
Pastikan produk ini berpelekat HOLOGRAM

Wonder Glow 100% bebas merkuri.
Wonder Glow ada kelulusan KKM.
Wonder Glow selamat digunakan.
Yang paling penting ianya HALAL

 


TESTIMONI PENGGUNA

testimoni

testimoni

IMG_1806.JPG

Ok bila sudah terangkan secara terperinci tentang produk terbaharu Wonder Glow, rasa macam tak lengkap kalau tak tunjukkan testimoni mereka ni kan? Wah nampak tak kegembiraan yang terpancar di wajah mereka ini? Sungguh mengkagumkan, yang penting kalau dah beli produk ni, mesti rajin pakai dan sila konsisten ya, barulah hasilnya wahh gitu!!!

Owhh ya nak ingatkan juga, ada juga terdapat produk tiruan Wonder Glow yang berada di pasaran, NAMUN ada cara yang terbaik untuk pastikan korang tidak akan tertipu iaitu dengan memastikan  PELEKAT HOLOGRAM DI BAHAGIAN BELAKANG KOTAK UNTUK MEMASTIKAN PRODUK ORIGINAL DARI WONDER GLOW COSMETICS. Jadi dapatkan produk yang original dan bukan tiruan ok!!

Anda berminat untuk menjadi agen dan menjana pendapatan berganda-ganda?? Sekarang ni semua pakat-pakat nak menambahkan pendapatan atau jana pendapatan sampingan.

Korang boleh terus klik pautan ini  http://www.wg.com.my/register-ep untuk maklumatnya selanjutnya. Peluang ini sememangnya perlu direbut kerana anda berhak mendapat 50% diskaun untuk para pengedar dan stokis. Ok bila dah cerita panjang lebar ni pastinya anda tertanya-tanya bagaimana hendak memiliki produk ini kan? Ok berikut adalah caranya, sangat mudah!!!

CARA PESANAN ALTERNATIF

Jika anda tidak mahu menggunakan Online Order, sila pilih cara di bawah:

1. SMS/WHATSAPP

SMS atau WHATSAPP WGSG <JARAK> NAMA ANDA ke +6-0162281101

2. PM DI FACEBOOK

Facebook:

https://www.facebook.com/wonderglowmalaysiaofficial

Twitter:
https://twitter.com/wonderglow

YouTube:
http://www.youtube.com/user/wonderglowcosmetics

Instagram:

http://instagram.com/wonderglow_malaysia

Beli Online:

http://www.wg.com.my

Jadi korang tunggu apa lagi? Cepat-cepat layari Facebook, Twitter, Instagram dan website Wonder Glow Malaysia untuk terus ikut perkembangan terkini dan mana tahu ada promosi menarik hujung tahun. Emm selepas ni cik abang pakat puji kecantikan pasangan masing-masinglah nampaknya kan. TQ Wonder Glow, sekarang dah tahu cara untuk memikat hati suami dan sentiasa kelihatan cantik dan jelita :).

Tags : , , , , , , , , , , , , , , ,

6 Comments

  • Nurul Fazreen Othman posted on November 25, 2014 at 9:08 am

    saya peminat tegar Wonderglow. Skrang tgh pakai Wonderglow 360. dah 4 bulan pakai masih belum habis lagi. Sgt jimat. hehe…

    Reply
  • Hafizul posted on November 25, 2014 at 11:14 am

    Huhu..kalau bagi kat isteri ni…..
    Cun habis isteri saya.. Nak tengok pun berselera aje..haha

    Reply
  • suri posted on November 25, 2014 at 11:46 am

    tak berani nak pakai cukup alat solek dan pencuci muka memang muka ok tapi risau pakai macam jadi lain uh truma tengok kawan-kawan

    Reply
  • Dja@Sishaza posted on November 26, 2014 at 5:28 pm

    Wah lepas ni makin ramai yang glowing glowing insyaallah …kalau letak testimoni tuan blog sendiri dijamin glowing berganda hihi.

    Reply
  • titan posted on November 28, 2014 at 10:20 pm

    Okeh.

    Bahaya ni.

    Mata bini guli dah bling2 nihh..

    Reply
  • Fiza Rahman posted on December 4, 2014 at 5:20 pm

    Macam menarik jer nih.

    Reply
  • Leave a Reply