PRO Kas untuk rawatan sakit lutut dan otot

PRO Kas untuk rawatan sakit lutut dan otot | Saya yakin rata-rata antara kita hari ini pernah merasai kesakitan di lutut baik ketika bersukan, berjalan atau berdiri terlalu lama, juga ketika menaiki atau menuruni anak tangga.
Pernahkah kita terfikir mengapakah ianya terjadi? Ada kemungkinan ianya dikaitkan dengan faktor umur, faktor berat badan seseorang yang tidak dapat ditampung dan menyebabkan tekanan kepada bahagian di kaki kita. Mahupun juga faktor kurangnya kalsium dalam tubuh badan yang menyebabkan berlakunya geseran kepada otot lutut dan seterusnya menyebabkan rasa sakit ketika berjalan.
Hal ini selalu terjadi kepada semua lapisan masyarakat tanpa mengira tahap umur dan tidak mustahil anda juga salah seorang daripadanya. Betul tak? Selain faktor penyebab sakit lutut yang telah disebutkan di atas, ada juga sebab lain antaranya ialah faktor kemalangan dan serangan penyakit.
Antara cara yang paling popular digunakan untuk mengurangkan adalah dengan mengambil ubat tahan sakit. Tapi kesannya hanya untuk seketika sahaja, bila kesan ubat tersebut hilang, sakit lutut datang lagi, betul kan?

PRO Kas untuk rawatan sakit lutut dan otot

prokas
Prokas Untuk Sakit Lutut
Selain dari ubat tahan sakit, pastinya kita juga mencuba ubat tradisional dan ubat untuk kegunaan luar. Di sini saya ingin mengesyorkan produk PRO Kas yang mana boleh digunakan untuk sakit lutut mahupun sakit sendi dan otot. Memang sesuai untuk kegunaan harian untuk disapu di bahagian yang mengalami kesakitan dan sengal-sengal.
Cara penggunaan juga mudah, hanya picit dan sapukan pada bahagian yang sakit dan seterusnya pengguna akan merasakan tindak balas terhadap sakit yang dialami. Ia sememangnya sesuai digunakan untuk semua peringkat umur kecuali untuk kanak-kanak ya.
Antara bahan-bahan yang terkandung dalam produk PRO Kas ini ialah:-
 IMG_4701-0.PNG

ALOE VERA
Antioksidan, antibiotik yang bekerja sebagai stimulator pertumbuhan sel dan membaiki bekas luka, mengatasi bengkak sendi / sakit lutut dan sifat inhibitor nyeri.

BACA  Saguhati RM50 dari Denaihati

IMG_4700-0.PNG

SOYA
Mengandungi 50% protein bagi setiap 100g kacang soya, merupakan 2x lebih daripada kacang tanah, 11x lebih daripada susu dan 3x lebih daripada telur!

 

IMG_4699-0.PNG

VITAMIN & MINERAL
Kaya vitamin dan mineral seperti kalsium, sodium, besi, kalium, mangan, seng, asam folat, pelbagai jenis vitamin, asam amino.

 

IMG_4698-0.PNG

DELIMA
Mengandungi vitamin c sebagai penurun risiko arthiritis dan ianya baik untuk tulang.

 

IMG_4697-0.PNG

DMSO
Pembawa bahan-bahan Pro KAS masuk ke dalam anggota badan dengan menggunakan teknologi nano dengan membetulkan DNA tanpa perlu melakukan pembedahan.

 

IMG_4696-0.PNG

MENTHOL
Mempunyai anestetik tempatan dan kualiti counterirritant, dan ia digunakan secara meluas untuk melegakan sakit otot.

 

Kita hanya berusaha namun Allah jua yang menyembuhkannya, tak salah untuk usaha bagi mencari penawar segala penyakit kan. Jadi untuk keterangan lanjut bolehla melayari website PRO Kas ;).

9 thoughts on “PRO Kas untuk rawatan sakit lutut dan otot”

  1. Salam Ajumohit….. moga anda sihat sejahtera hendaknya. Sakit lutut memang menyakitkan, lebih lagi orang tua kita dan kita sendiri yang semakin meningkat usia. Semoga dengan menggunakan produk PRO Kas, masalah sakit lutu akan hilang. Insya Allah…

  2. Top Seo Friendly

    Salam… pencegah lebih baik daripada merawat. Jika dah terkena sakit lutut, sukar nak diubati kecuali ada ubat yang paling mujarab boleh kita gunakannya.

  3. Sakit lutu amat menyakitkan, sudah pasti PRO Kas adalah satu produk alternatif yang berkesan yang perlu digunakan. Semoga Ajumohit berjaya nanti ya…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: