Komisen pertama dari Mobicow

Dah lama saya perhati Mobicow ni, dari tahun lepas lagi sebenarnya. Tapi nak join asyikla terlupa aje. Sampailah bulan lepas barulah tergerak hati nak daftar Program Mobicow ni. Maknanya dah sebulanlah blog saya ni dipasang iklan dari Mobicow ni ya. Hmm sedar tak sedar dah dapat duit je ye, senang tak nak buat duit? Hmmm mudah kalau kene caranya.

 

tak banyak tapi syukur
 

Iklan Mobicow ini adalah iklan yang hanya boleh dilihat jika blog ini dipaparkan menerusi telefon pintar. Kalau tetiba korang baca blog saya ni, dan tetiba kalau korang touch skrin tu terus ada paparan iklan, ha itulah yang saya maksudkan. 

Kalau tengok jumlah komisen tu, bolehlah kan amaun dia tu. Ia dibayar dalam USD dan dimasukkan terus ke akaun Paypal. Dan nanti kita terus withdraw dan masukkan pula ke akaun bank tempatan ya. Kalau convert ke RM bolehla dapat beli pempes baby Dzar kan ;). Kalau congak-congak, sebulan RM50, didarabkan dengan 12 bulan, dah berapa kan? Itu CONTOH, ya contoh kalau trafik blog konsisten dan itulah anggaran amaun yang blog ini akan dapat bayarannya. 

Jadi program Mobicow ini adalah program yang boleh dipercayai dan terbukti ianya boleh mendatangkan pendapatan pasif menerusi blog. Kalau anda yang masih belum mendaftar lagi tu, bolehla daftar di Mobicow.com sekarang ya. Jangan berlengah lagi, Anda mesti pilih!!!!

BACA  Pemenang Pencarian Model Muslimah Enigma Boutique 

15 thoughts on “Komisen pertama dari Mobicow”

  1. Boleh tahan juga komisyen daripada Mobicow ni.. komisyen dibayar dalam USD… tukar kepada duit Malaysia dah jadi lebih 4 kali ganda… memang terbaik…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: