Berbelanja dan dapat wang tunai dengan Getex.my

Berbelanja dan dapat wang tunai dengan Getex.my.

Media sosial memang kuat pengaruhnya kan. Shopping secara online atau dalam talian memang sudah menjadi trend sekarang ni.

Selain mudah, ianya menjimatkan masa dan tenaga tanpa perlu keluar mencari barang dari satu kedai ke kedai dan tidak pening mencari parking kereta. Saya yakin anda juga mempunyai pengalaman sendiri dengan pembelian secara dalam talian ini kan. Suka shopping? Jom ikuti apa yang menarik dengan Getex.my.

Berbelanja dan dapat wang di getex
Sekarang ni jika anda shopping secara online, anda akan mendapat “cashback” dengan hanya mendaftar dan membeli produk melalui laman web Getex.my. Sememangnya tiada lagi laman web yang menawarkan tawaran sebegini.

Apa itu Getex.my?

Getex.my adalah laman web “cashback” utama Malaysia. Anda boleh mendapatkan rebat tunai atas pembelian yang dibuat melalui Getex.my, dari lebih 70 peruncit dalam talian termasuk Lazada, Zalora , Luxola , AirAsiaGo, Groupon, Ensogo , Agoda, Foodpanda dan lain-lain, dan mereka memberi rebat tunai untuk pembelian di lebih 25 kategori.

Berbelanja dan dapat wang di lazada
www.getex.my

Berbelanja dan dapat wang tunai dengan Getex.my.

Pertama sekali apa yang perlu anda lakukan adalah mendaftar di laman web Getex.my dengan hanya memasukkan emel dan password anda.

getex4
Antara online store yang ada

Kemudian log in masuk ke dalam akaun anda dan anda akan lihat beberapa rakan niaga yang berdaftar di Getex.my. Antaranya ialah Zalora, Lazada, Groupon, AirAsiaGo, Hotels.com, Fashionvalet, Rakuten dan banyak lagi.

Anda juga boleh memilih produk yang ingin dibeli mengikut kategori yang dinginkan. Mudah kan? Semuanya dalam satu tempat dan apa yang pasti anda boleh membuat perbandingan harga dengan sekelip mata :).

shopping di lazada dengan getex
Contoh pembelian saya di Lazada

Hanya klik “shop now” dan anda akan terus dihubungkan dengan peruncit online yang berkenaan. Sebaik dihubungkan dengan kedai online tersebut, anda boleh terus membuat pembelian dengannya dan membuat bayaran melalui kaedah bayaran yang disediakn iaitu secara tunai, online banking mahupun paypal.

BACA  Di hari lahir yang ke 38 tahun
Berbelanja dan dapat wang di lazda dengan getex
Lengkapkan butiran di atas

Pastikan anda mengisi butiran berkenaan pembelian dan pembayaran di skrin Getex.my seperti yang tertera di atas sebaik selesai transaksi pembelian.

Antara butiran yang diperlukan ialah nombor pesanan, nama produk dan jumlah bayaran. Ini penting bagi memastikan ianya adalah bukti pembelian anda bagi memudahkan cash back dilakukan kemudian. Cek semua info dan pastikan ianya sahih.

getex akaun
Cashback yang pending di dalam akaun

Owh ya tidak lupa sebaik sahaja membuat pembelian, sejumlah wang akan di cash back di dalam akaun anda mengikut peratus yang telah ditetapkan dan ianya akan mengambil masa beberapa hari untuk ditunaikan. Dan paling best, tiada minimum amaun yang dikenakan apabila kita nak cashout cash back tu.

Best lah.

Menarik tawaran ini kan? Apa tunggu lagi, jomlah sama-sama mendaftar di Getex.my untuk mendapatkan tunai pembelian anda. Dapat barang, dapat wang tunai, jomlah mendaftar 😉

Getex.my


4 thoughts on “Berbelanja dan dapat wang tunai dengan Getex.my”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: