November 24, 2020

Berbelanja dan dapat wang tunai dengan Getex.my

Berbelanja dan dapat wang tunai dengan Getex.my | Media sosial memang kuat pengaruhnya kan. Shopping secara online atau dalam talian memang sudah menjadi trend sekarang ni.

Selain mudah, ianya menjimatkan masa dan tenaga tanpa perlu keluar mencari barang dari satu kedai ke kedai dan tidak pening mencari parking kereta. Saya yakin anda juga mempunyai pengalaman sendiri dengan pembelian secara dalam talian ini kan. Suka shopping? Jom ikuti apa yang menarik dengan Getex.my.


Sekarang ni jika anda shopping secara online, anda akan mendapat “cashback” dengan hanya mendaftar dan membeli produk melalui laman web Getex.my. Sememangnya tiada lagi laman web yang menawarkan tawaran sebegini.

Apa itu Getex.my?

Getex.my adalah laman web “cashback” utama Malaysia. Anda boleh mendapatkan rebat tunai atas pembelian yang dibuat melalui Getex.my, dari lebih 70 peruncit dalam talian termasuk Lazada, Zalora , Luxola , AirAsiaGo, Groupon, Ensogo , Agoda, Foodpanda dan lain-lain, dan mereka memberi rebat tunai untuk pembelian di lebih 25 kategori.

depan getex
www.getex.my

Caranya sangat mudah. Pertama sekali apa yang perlu anda lakukan adalah mendaftar di laman web Getex.my dengan hanya memasukkan emel dan password anda.

getex4
Antara online store yang ada

Kemudian log in masuk ke dalam akaun anda dan anda akan lihat beberapa rakan niaga yang berdaftar di Getex.my. Antaranya ialah Zalora, Lazada, Groupon, AirAsiaGo, Hotels.com, Fashionvalet, Rakuten dan banyak lagi.

Anda juga boleh memilih produk yang ingin dibeli mengikut kategori yang dinginkan. Mudah kan? Semuanya dalam satu tempat dan apa yang pasti anda boleh membuat perbandingan harga dengan sekelip mata :).

lazada
Anda akan dihubungkan dengan online store
getex3
Contoh pembelian saya di Lazada

Hanya klik “shop now” dan anda akan terus dihubungkan dengan peruncit online yang berkenaan. Sebaik dihubungkan dengan kedai online tersebut, anda boleh terus membuat pembelian dengannya dan membuat bayaran melalui kaedah bayaran yang disediakn iaitu secara tunai, online banking mahupun paypal.

getex7
Lengkapkan butiran di atas

Pastikan anda mengisi butiran berkenaan pembelian dan pembayaran di skrin Getex.my seperti yang tertera di atas sebaik selesai transaksi pembelian.

Antara butiran yang diperlukan ialah nombor pesanan, nama produk dan jumlah bayaran. Ini penting bagi memastikan ianya adalah bukti pembelian anda bagi memudahkan cashback dilakukan kemudian.

getex akaun
Cashback yang pending di dalam akaun

Owh ya tidak lupa sebaik sahaja membuat pembelian, sejumlah wang akan dicashback di dalam akaun anda mengikut peratus yang telah ditetapkan dan ianya akan mengambil masa beberapa hari untuk ditunaikan dan tiada minimum amaun yang dikenakan.

Menarik tawaran ini kan? Apa tunggu lagi, jomlah sama-sama mendaftar di Getex.my untuk mendapatkan tunai pembelian anda. Dapat barang, dapat wang tunai, jomlah mendaftar 😉

Getex.my


ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

4 thoughts on “Berbelanja dan dapat wang tunai dengan Getex.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: