Mudahnya berbelanja online di ezbuy.my

ezbuy
ezbuy

Fenomena shopping online memang semakin menjadi-jadi. Bukan setakat membeli  pakaian, make up dan bag, tetapi juga keperluan yang lain. Malahan barangan hiasan rumah dan perabot juga boleh dibeli secara dalam talian. Mudah, hanya duduk dan menghadap komputer atau handphone, pilih produk yang dihajati, bayar dan siapppp!! tunggu sahaja ianya sampai di depan pintu rumah anda.

Satu lagi laman web yang menawarkan pelbagai produk untuk anda miliki iaitu ezbuy.my. Tak salah mencuci mata kan :), mana tahu ada barangan yang anda berkenan, bolehla terus grab tanpa perlu keluar rumah, bersesak dan melilau mencari tempat parking.

ezbuy2
Pelbagai produk yang ada
ezbuy3
Baju kanak-kanak

Sekarang ni kalau shopping haruslah untuk keperluan anak-anak sahaja. Nak-nak si kecil yang sedang membesar ni. Banyak rasanya nak belikan untuk Dzar contohnya mainan, baju, kasut, feeding bottle..Hmm semualah nak beli kalau boleh :). Rambang mata tengok semua produk yang ditawarkan di ezbuy.my.

Macamana nak daftar? Mudah sahaja caranya, klik link ini http://bit.ly/EzbuyRM15 masukkan butiran anda dan klik daftar. Dengan itu anda sudah boleh mencuci mata dan membeli item idaman hati.

Mana tahu nak hadiahkan yang tersayang dan juga kawan-kawan, tak perlu nak jalan kaki dah, memang mudah kan? Banyak betul pilihan yang ada dan anda boleh lihat sahaja di menu yang sedia ada. Dan jika anda apa-apa pertanyaan, anda boleh sahaja live chat dengan staff mereka untuk mendapatkan jawapan dan kepastian dengan cepat.

Primexclusive
Primexclusive

Bukan itu sahaja, jika anda membeli belah di PrimeExclusive pula, kos penghantaran yang dikenakan adalah hanyalah RM8.80 tanpa mengambil kira saiz dan berat bungkusan produk yang dibeli. Menarik bukan?

Antara barang yang saya beli :)
Antara barang yang saya beli 🙂

Apa tunggu lagi, klik ezbuy.my sekarang untuk tidak terlepas tawaran menarik di atas. Ini adalah produk yang saya beli di sini, aduiyaii tak sabar nak tunggu ketibaan barang-barang ni, bolehla melaram dengan barangan comel ni.

BACA  ezbuy pembelian online pelbagai produk dengan harga murah

Jom mendaftar sekarang untuk menikmati baucer tunai RM15 dengan hanya klik di pautan ini http://bit.ly/EzbuyRM15.

Dan korang boleh nikmati 15% diskaun untuk kos penghantaran dengan menggunakan kod promo di bawah untuk penjimatan berganda.

No kod : EZAPP15

4 thoughts on “Mudahnya berbelanja online di ezbuy.my”

  1. Betul tu.. sekarang ni memang trend berbelanja secara online. Ada kawan saya beli kereta pun secara online… kawan saya ni tinggal di Sabak Bernam.. beli kereta secara online.. semua urusan loan dan agreement di buat melalui pos… bila dah selesai salesman tu hantar ke rumah.. Dari KL ke Sabak Bernam Saleman tu bawa 2 kereta.. bila balik ke KL tinggal satu kereta…

  2. pertama kali dengan ezbuy ni..boleh lah usha-usha jap.manatahu ada barang yang berkenan dengan harga munasabah

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: