Pembersih Kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu

Wanita sememangnya prihatin dengan kebersihan dalaman terutamanya kawasan intim yang mana, kecantikan bukan sahaja terletak pada luaran wanita, malahan kebersihan dalaman yang mana ianya turut mempengaruhi penampilan kita.

Justeru, ramai wanita pada hari ini mempercayai beberapa jenama produk pembersih wanita seperti Sumber Ayu untuk kegunaan harian. Ada yang menggunakan sabun dan air untuk membersih kawasan intim, namun ini akan mengganggu keseimbangan semulajadi, dan seterusnya mendedahkan anda kepada risiko jangkitan.

Pembersih Kewanitaan Daun Sirih
Sumber Ayu

Pembersih Kewanitaan SUMBER AYU, diformulasi dengan bahan semulajadi agar kawasan intim sentiasa dalam keadaan bersih serta bebas dari bakteria jahat, kegatalan dan juga bau yang kurang menyenangkan. Kawalan pH pada paras pH3.5 merupakan paras ideal agar ekosistem berada dalam keadaan baik.

Pembersih Kewanitaan Daun Sirih
😉

Bahan utama yang terkandung dalam pembersih ini adalah ekstrak Daun Sirih yang kini dipertingkat bagi membekalkan perlindungan tanpa bakteria. Formulasi ini diperhebat dengan wangian semulajadi yang memberikan kesegaran berpanjangan.

Kalau lihat Pembersih Sumber Ayu ini telah diperbaharui dengan wajah baru yang lebih segar, namun masih mengekalkan bentuk botol yang diinspirasi daripada keanggunan lekuk tubuh wanita. Dan jangan risau kerana ianya telah diperakui HALAL oleh JAKIM bagi manfaat para pengguna Muslimah.

Pembersih Kewanitaan Daun Sirih
🙂
😉

Saya sangat sukakan baunya yang wangi dan segar. Sangat menyegarkan dan menambah keyakinan diri. Untuk pengetahuan anda, ianya hadir dalam enam rangkaian wangian yang menarik dan pelbagai. Antaranya ialah :-

sumber ayu feminien wash 2016

1) Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU Orkid
Haruman segar dari kuntuman orkid, memberikan wangian ringan dan rasa bersih yang kekal sepanjang hari. Amat sesuai buat wanita ayu yang sentiasa mengekalkan keanggunannya dalam pelbagai cara.

2) Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU Mawar
Wangian mawar mekar yang manis memberikan aroma yang menenangkan dan rasa bersih sepanjang hari. pilihan bagi wanita yang berjiwa romantis.
3) Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU Floral
Kombinasi percikan aroma pelbagai bunga memberikan rasa segar sepanjang waktu. ciptaan ideal bagi wanita yang sentiasa ceria dan bersahaja.
4) Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU Musk
Aroma semula jadi kasturi yang ringan menyuntik kesegaran optimum agar kekal sepanjang hari. varian ini sesuai dengan wanita yang sentiasa kehadapan dan meminati haruman patchouli yang terkenal dengan nuansa anggun.
5) Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU Gambir
Bauan herba yang harum serta memeberikan kesegaran semula jadi. pilihan terbaik buat wanita klasik yang sofistikated dan menghariga sentuhan alam di dalam kehidupan.
6) Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU Fruity
Aroma manis buah-buahan tropika mampu memberikan anda rasa bersih dan segar sepanjang hari. Pilihan terbaik bagi si gadis yang ceria, lincah dan sentiasa bersedia dan yakin dalam apa jua keadaan.
Rangkaian Pembersih Kewanitaan  SUMBER AYU boleh didapati pada harga RM3.60 (90ml) dan RM5.80 (200ml). Rangkaian penjagaan kebersihatan berkualiti SUMBER AYU ini dibawakan kepada anda oleh WIPRO UNZA. Produk-produk SUMBER AYU kini terdapat di semua pasaraya utama dan farmasi.
BACA  Cool Hijab serum rambut terbaik untuk wanita bertudung

4 thoughts on “Pembersih Kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: