November 25, 2020

Lazada Online Revolution, diskaun terhebat semua jenama

Lazada Online Revolution, diskaun terhebat untuk semua jenama | Tak sangka pulak sempena meraikan hari kelahiran suami semalam, macam-macam jualan dengan diskaun harga menggila di website Lazada bermula pada 11.11.2016.

Fuhh nasib baik suami bukan jenis kaki shopping, kalau tidak dari elok-elok dia tak minta hadiah, jenguk Lazada macam-macam pula dihendaknya nanti ;).


Jom kaki shopping online semua, bersedia di depan pc, pegang molek handphone dan tablet, kita tengok satu persatu produk keperluan anda dengan harga yang sangat murah. Bukan borak je ni tau, tengok je sendiri di website Lazada korang dah tahu harganya murah atau tak.

Dan lebih 1,000 jenama yang ada di sini dari keperluan diri sehinggalah barangan elektrik. Memang saya terpana tengok semua harga barang tu, fuhh tak sangka nasib baik boleh kawal diri, ikutkan hati semua pun nak beli.

Parcel of Joy

Kali ni, Lazada telah bermurah hati memberikan saya Parcel of Joy yang dipenuhi dengan produk vendor yang ada di laman web Lazada. Meh kita belek satu persatu ya.



1. Milo


Bagi anda yang menggemari minuman jenama Milo, bolehla dapatkannya di Lazada.


2. MamyPoko


Jenama diaper No. 1 yang tidak asing bagi semua ibubapa. Nak produk ni bolehla klik banner di bawah

3. Gajet dan aksesori


Ha ni banyak yang suka kan, nah jom cuci mata korang kat sini. Jangan melepas sudah ;).

4. Nescafe white coffee


Bagi anda yang sukakan minuman ni, jangan berlengah dapatkannya ya. Dapat minum panas-panas cicah biskut pun sedap.

5. Nestle dan Lactokid


Kat sini ada produk nestle dan lactokid untuk anda dan si kecil yang sememangnya memenuhi citarasa mereka. Nyummy

6. Maggi Royale


Penggemar Maggi juga jangan ketinggalan ya, beli dan simpan stok di rumah dan pejabat. Kalau lapar bolehla ngapp!!!

7. Tefal


Mak-mak suka sangat ni, tengok berjam-jam pun tak jemu kan, apa tunggu lagi dapatkannya di sini. Pelbagai produk tefal yang disajikan.

8. Loreal

Hmmm kaum hawa suka sangat bab penjagaan diri ni, selain Loreal anda boleh dapatkan jenama lain di Lazada.

Tak lupa bagi mereka yang belum mendaftar dan memuat turun aplikasi Lazada, nah amik kod voucher ni untuk menikmati potongan 20% bagi pembelian anda. Jangan lupa masukkan kod di bawah ya.

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

2 thoughts on “Lazada Online Revolution, diskaun terhebat semua jenama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: