Tempahan Cupcake Coklat Kukus. Cara berniaga dari rumah

Tempahan Cupcake Coklat Kukus
Tempahan cupcake coklat

Tempahan Cupcake Coklat Kukus. Cara berniaga dari rumah.

Siapa kata duduk rumah tak boleh menjana pendapatan? Pendek kata jika kita rajin dan usaha, Insha Allah banyak yang boleh dihasilkan dan menjadi pendapatan sampingan.

Ini kali kedua saya membuat cupcake coklat kukus untuk anak-anak. Kira tempahan dari anak-anak je untuk jamuan di sekolah mereka, tapi mana tahu boleh mendapat tempahan dari cikgu pula kan.

Mudah sangat bahan-bahan dan cara-cara membuat cupcake ni, yang penting kita minat dan berusaha ke arah itu, kata orang usaha tangga kejayaan.

Jom bisnes dari rumah

tempahan cupcake dari rumah

Nak dijadikan cerita, saya nak mewar-warkan peluang untuk para isteri dan surirumah untuk meraih pendapatan sampingan hanya dari RUMAH. Jika dihitung dan congak, perbelanjaan isi rumah sekarang tidak seperti dulu.

jika mengharap pada satu punca pendapatan sahaja memang tidak mencukupi. Jadi sebagai inisiatif, para surirumah perlu mencari inisiatif lain untuk menambah pendapatan.

Saya faham ada di kalangan kaum ibu yang segan untuk menjual di kedai, tapi kita ubah persepsi tersebut. Contoh paling mudah, jika anda membuat kuih-muih ini dari rumah, tidak semestinya anda perlu menjual sendiri. Anda boleh menghantarnya ke kedai makan, gerai, atau penjual nasi lemak.

Selain itu anda boleh mengambil tempahan dari sekolah atau jiran untuk sebarang majlis atau kenduri. Lebih mudah, anda meminta suami sendiri menjualnya di pejabat suami bekerja. Ha kan senang tu!!!

tempahan cupcake coklat kukus

Mengapa Bisnes Bakeri Dari Rumah?

Ada banyak sebab mengapa bisnes bakeri adalah cara yang terbaik untuk anda menambahkan pendapatan secara sampingan dari rumah!

Ebook Panduan Memulakan Bisnes Bakeri Dari Rumah

Bagaimana nak mulakan bisnes bakeri dari rumah? Usah risau dan pening kepala, semua info serta perkara yang anda perlu tahu untuk memulakan bisnes bakeri dari rumah, ada di dalam ebook ini. Harga ebook ini hanyalah RM30, jika anda berminat boleh terus klik banner di bawah.

order

Makluman: Ini adalah merupakan sebuah eBOOK(electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Dalam ebook panduan ini anda akan didedahkan dengan info berikut.

  • Nak buat dan jual kuih apa? Kuih karipap ke? Donut ke? Roti jala ke? Muffin Cake ke? Cheese Tart? Cup cake? Kek coklat? Kuih apa yang paling banyak permintaan?
  • Berapa nak letak harga?
  • Macam mana nak kira kos produk?
  • Apa peralatan yang diperlukan?.
  • Macam mana nak buat promosi? Macam mana nak buat marketing?.
  • Di mana nak belajar buat kuih?
  • Macam mana nak daftar perniagaan supaya tidak kena saman dengan SSM?

 

Bonus Eksklusif  jika anda membuat tempahan sekarang!!!

bundle

BONUS #1 : 5 BAHAN ASAS BAKERI WAJIB TAHU
BONUS #2 : 4 RESEPI PRODUK BAKERI TERLARIS!

Jadi jangan ketinggalan untuk dapatkan Panduan Memulakan Bisnes Bakeri dari rumah ini sekarang!!!

Jom mulakan bisnes dari rumah walau hanya mendapat tempahan cupcake coklat kukus. Kemudian hari kita boleh pelbagaikan menu yang kita nak jual. Semoga berjaya

BACA  Berat badan naik 3kg setiap bulan

5 thoughts on “Tempahan Cupcake Coklat Kukus. Cara berniaga dari rumah”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: