November 25, 2020

Bra menyusu online yang selesa dan berkualiti

Bra menyusu online yang selesa dan berkualiti | Sebelum melahirkan bayi ke 5 saya ni, bra menyusu adalah antara perkara yang ada dalam checklist saya dan bayi sebelum bersalin.

Paling kurang mesti ada 5 helai untuk memastikan ianya sentiasa ditukar dan bersih. Sangat penting untuk menjaga kebersihan payudara untuk memastikan bayi anda terhindar dari sebarang jangkitan kuman.

Kriteria pemilihan bra menyusu

Sudah tentu apabila memilih untuk membeli pakaian dalam ni keutamaan yang dititikberatkan adalah tahap keselesaannya, harga dan material yang digunakan.

Lebih-lebih lagi jika ianya bra menyusu untuk para ibu yang mementingkan keselesaan dan memudahkan untuk menyusukan bayi mereka. Kalau nak ikutkan design cantik tu pun penting tapi itu kira perkara kedua ya ;).

bra mengandung dan menyusu yang selesa
Bra menyusu jenama Shapee

Shapee, bra menyusu online yang selesa

Antara bra menyusu pilihan saya adalah dari jenama Shapee. Kalau nak tahu saya memang suka shopping online kan, memang sejak sudah punya anak 4 ni saya jarang ke shopping mall.

Bukan apa bila dah ramai-ramai tu nak handle pun agak mencabar, jadi paling senang shopping barang di hujung jari je ;). Jadi memang mudah beli online, kita fokus untuk barang yang kita nak beli sahaja, jadi tidak membazir.

tips memilih bra menyusu
Jenama yang dipercayai

SHAPEE, A Leading Brand of Modern Shapewear and Maternity

SHAPEE brand was founded in 2012 and is the one of the leading brand of modern shapewear and maternity products with over 50,000 satisfied customers in Malaysia & Singapore.

SHAPEE is well-known for its innovative Japan 3D Micro Massage Technology of shaping tops & bottoms. SHAPEE designs work together to slim, smooth, and lift without compromising comfort or style. We work hard to deliver our products at an exceptional value and our customers’ satisfaction is our top priority.

SHAPEE merges technology and fashion to provide exquisite fabric and versatile styling for the modern woman. Clean lines, exceptional comfort and fit, uncompromised quality – this is what makes SHAPEE the ultimate in MODERN SHAPEWEAR. It’s you, only better! We aim to help modern ladies look good and feel confident.

We provide personalized service with the goal of building long-term customer relationships. We understand that women of all shapes and sizes want to look and feel their best and so it is with love and understanding that we bring you Shapee.

Ha bukan setakat bra menyusu sahaja yang dijual di Shapee tetapi juga pakaian shapewear untuk membentuk dan mendapatkan bentuk badan yang ideal untuk anda. Ramai pelanggan yang memberikan feedback positif atas kualiti dan keselesaan produk ini dan saya juga tidak ketinggalan untuk mencubanya.

Biasalah selepas bersalin kita nak pastikan bentuk badan kembali ke asalnya. Selain tu shapewear ni pastikan kita duduk dan berdiri dengan cara yang betul supaya urat-urat  kembali pulih.

bra menyusu yang best
Bra menyusu dengan klip
ciri2 bra menyusu selesa
Ciri-ciri terbaik pada nursing bra Shapee

Ciri-ciri bra menyusu Shapee

  • 3D seamless design (non-wired)
  • 360° comfortable support
  • Improved non-slip straps for maximum support
  • Innovation nursing clip design for convenience + flexibility
  • Greater adjustability for versatile
  • Removable bra pad for easy replacement
  • Made by breathable material (nylon and spandex)
  • Free extender hook
Pilihan terbaik ibu menyusu
Maklumat produk di paket pembungkusan

Saiz dan harga berpatutan

Mempunyai 3 pilihan warna dan saiz dari M, L dan XL. Ianya dijual dengan harga RM45 sahaja dan harganya berpatutan dengan kualiti yang ditawarkan. Siapa yang tidak mahu produk berkualiti seperti ini kan, seperti yang selalu saya war-warkan barang baik mestilah dikongsi bersama.

Jadi tidak salah jika anda juga turut mencubanya :). Jadi untuk maklumat lanjut bolehla rujuk di info berikut:-

Shapee Trading & Distribution (M) Sdn Bhd (1058466-U)
Office +607-5547488
Email cs@theshapee.com
Address No.45 (Ground Floor), Jalan Utama 44,
Mutiara Square, Mutiara Rini,
81300 Skudai, Johor, Malaysia.
Website www.theshapee.com

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

4 thoughts on “Bra menyusu online yang selesa dan berkualiti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: