November 26, 2020

Unboxing Lazada’s Surprise Box, banyaknya produk best!

Unboxing Lazada’s Surprise Box, banyaknya produk best! | Nampaknya ramai blogger yang sudah menerima surprise box dari Lazada. Setiap orang dapat produk yang berbeza-beza. Seronok tengok semua pun gembira dengan box memasing, bagi yang tak dapat tu nanti rezeki korang pula ya lepas ni.

Unboxing Lazada’s Surprise Box

Ha entry sebelum ini, saya ada beritahu yang saya sudah menerima Lazada’s Surprise Box dan berjanji untuk reveal semua hadiah tu kan? Ok jom kita tengok satu persatu ya.

Kesemuanya pun saya suka dan kesemua hadiah ini ada dijual di Lazada, jadi jangan susah hati memikir mana nak dapat produk ni semua ya. Semestinya kesemua produk ini berkualiti dan menjadi pilihan ramai pembeli di laman web Lazada. Dan kesemua ini adalah jenama yang tidak asing bagi kita ?.

Antara hadiah dari Lazada

List barang dalam Lazada’s surprise box

  1. Baby wipes jenama Huggies
  2. Baby Diaper jenama Goo.N
  3. Mandian Carrie Junior dari Wipro Unza Malaysia
  4. Produk Himalaya Malaysia
  5. Botol air notebook Lazada
  6. Minuman Nestum perasa karamel pisang yummehhh!!
  7. Set baju dan seluar dari Poney

Semua produk ni keperluan from head to toe untuk bayi kecil dan untuk saya pula khusus dalam penyusuan susu ibu.

Nak tau tak?

First saya time pakai mosturizer Himalaya tu, weii bau dia sedap giler!!! Lepas tu muka jadi lembap dan wangi!! Hmmm bila pakai tu rasa best sangat-sangat-sangat!! King koko sangat-sangat-sangat hahahaha!!!

Baby porridge cooker khind
Avent

8. Philips Avent Breast Care Essentials Pack

Product Philips Avent Breast Care Essentials Pack ni berharga RM83.55. Set ini pula sangat membantu sebab saya memang sedang mengalami bengkak susu, jadi pertolongan tu tiba tepat pada masanya. Dengan adanya Avent Breastcare thermopad, bengkak susu mudah disurutkan. Rendam thermopad dengan air panas, dan tuam di tempat berkenaan. Manakala disposable breast pad tu bolehla digunakan bila dah mula bekerja nanti, hmmm i like!! Tq Lazada!!!

9. Baby porridge cooker dari Khind

Yang ini paling saya suka!! Ianya berharga RM125.20 dan sangat-sangat-sangat bestt!!! Saya sangat-sangat teruja kerana bolehla kita main masak-masak bubur segala bagai nanti ?. Kalau tengok banyak button function kat cooker ni, boleh masak 5 jenis bubur. Hmmm syoknya. Jadi kalau korang pun nakkan cooker ni, jengahla laman web Lazada.

Klik untuk ke link promo

Jom klik laman web Lazada sekarang dan korang jangan terlepas peluang ini kerana ianya akan tamat besok!! Cepat-cepat layari promo produk yang ada. Bagi saya yang punya anak kecil ni nampaknya seronokla sebab Drypers dan susu Dutch Lady murah weiii!!!

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

10 thoughts on “Unboxing Lazada’s Surprise Box, banyaknya produk best!

    1. hai siti sori lambat reply sebab komen sis masuk dalam spam box, box ni dapat sebab aritu lazada ada wat shout out kat FB utk register, mmg khas utk blogger shj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: