Categories: Blogging

Beli photobook Pixajoy dan bayar guna MOLPay Mobile XDK

Cuba belek handphone korang, dalam folder photo tu mesti banyak giler gambar korang dan orang tersayang kan? Mesti pernah terfikir nak cetak dan bukukannya tapi tak tahu macamana caranya? Apa kata korang abadikan kenangan manis tu dalam photobook PixaJoy ni. Dan saya yakin sudah ramai antara kita yang punya photobook untuk mengabadikan semua kenangan terindah bagi tatapan kemudian hari.

Pixajoy ni kalau korang nak tahu memang selalu mempromosikan photobook diorang pada harga terendah. Bukan setakat harga, servis mereka dan perkhidmatan pelanggan juga adalah yang terbaik. Dan sekarang ni, bagi pengguna android, anda boleh muat turun aplikasi Pixajoy mobile apps di handphone anda. Mudah sangat nak gunakan aplikasi ni. Jom tengok langkah-langkah untuk edit dan menghasilkan photobook dengan sekelip mata ;).

MOLPay Mobile XDK

Anda pernah dengar pembayaran melalui MOLPay Mobile XDK tak? MOLPay ni yang bestnya kalau anda nak tahu, menyediakan kemudahan pembayaran untuk anda baik dengan menggunakan kad kredit, online banking, paypal dan sebagainya. Tidak perlu lagi keluar rumah mencari cash deposit machine, sebaliknya semua sudah tersedia di hujung jari. Mudah kan? Ok jom ikuti cerita saya berkenaan cara anda membuat bayaran dengan kemudahan MOLPay Mobile XDK ni.

Langkah pembelian menggunakan MOLPay Mobile XDK

Muat turun Pixajoy Mobile Apps

Langkah-langkah

1. Muat turun Pixajoy mobile apps.

2. Create New Project.

3. Pilih photobook yang anda inginkan, ada beberapa pilihan photobook yang disediakan

Log in ke Pixajoy mobile apps

4. Anda log in ke Pixajoy mobile apps sama ada menggunakan facebook ataupun sign up untuk akaun baru

5. Anda boleh mula untuk create project Pixajoy ;). Masukkan dan reka album gambar mengikut kemahuan anda. Tak payah pening kepala nak design sendiri, semua design sudahpun tersedia cek oiii 😉

6. Seterusnya masukkan nama, alamat dan details yang diperlukan.

7. Masukkan kod voucher anda

Butiran bayaran dengan MOLPay

8. Dan anda akan nampak skrin pembayaran melalui MOLPay. Anda boleh mula membuat bayaran melalui kad kredit, online, paypal ataupun credit Pixajoy.

Bagaimana? Mudah kan mengabadikan gambar kenangan bersama orang tersayang dengan aplikasi mobile Pixajoy dan pembayaran dengan kaedah MOLPay Mobile XDK. Untuk itu jomla cipta satu kenangan indah sekarang, saya nak beri anda photobook dengan harga kasih sayang. Jom ikuti langkah mudah berikut :-

  • Kod diskaun untuk ditebus – SUKAPHOTOBOOK
  • Dapatkan photobook berharga RM69 dengan hanya RM4.90
  • Kod diskaun ini TIDAK TERMASUK pos penghantaran
  • Kod baucer ini sah sehingga 30 September 2017.
  • Hanya boleh ditebus untuk Mini Softcover 6″ x 6″ Photo Book, 36 muka surat.
  • Kos penghantaran: RM8 ke Malaysia Timur, RM10 ke Malaysia Barat, RM24 ke Singapura (tertakluk kepada 6% GST).
  • Hanya boleh ditebus untuk satu (1) photo book sahaja.
ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View Comments

  • Senang ya
    .
    Bayar pakai Molpay ni
    .
    Cuma rasanya kena caj dalam berpa % dari jumlah bayaran tu kan

  • Molpay ni rasanya dah lama kan? Sebab pernah dengar dulu, cuma penggunaan dia tak sepopular pembayaran online yang lain..

    Photobook pixajoy ni memang untuk letak frame album gambar2 ? Banyak kebaikan teknologi sekarang.. Memudahkan tak perlu nak pergi kedai2 nak minta design.. main pilih jer

Recent Posts

Pengalaman jual kereta terpakai online di Mudah.my

Pengalaman jual kereta terpakai online di Mudah. Selepas 12 tahun bersama Savvy, barulah terasa nak…

January 5, 2021

PG Mall Countdown Sales serendah RM1 dan penghantaran PERCUMA!

PG Mall Countdown Sales.  Year End Sales memang waktu yang ditunggu-tunggu setiap hujung tahun. Semua…

December 30, 2020

Riadah Taman Tasik Perdana KL, makin cantik tempatnya

Riadah Taman Tasik Perdana. Dah lama betul tak beriadah ke sini. Dah 3 ke 4…

December 27, 2020

3 tips simpan telur supaya segar dan tahan lama

3 tips simpan telur supaya segar dan tahan lama. Sejak-sejak berdiet ni, memang saya amalkan…

December 18, 2020

Aplikasi Islamik Qalby dari Mizz Nina. Jom pakat download

Aplikasi Islamik Qalby dari Mizz Nina. Sejak dah uninstall Aplikasi Muslim Pro, memang tercari-cari aplikasi…

December 10, 2020

Rak periuk bawah sinki, versi jimat tapi kemas

Rak periuk bawah sinki. Versi jimat tapi kemas. Bertemu lagi dalam tips dekorasi. Don’t forget…

December 8, 2020