December 3, 2020

Teruja terima Lazada’s Surprise Box 

Happy 5th birthday Lazada!!???

Happy 5th birthday Lazada!!!????

Happy Birthday to you!!!??

Haa gigih nyanyi tau! Seronokla dah 5 tahun pun usia Lazada, kalau budak tu dah sekolah tadikalah kekdahnya ?. Ingat lagi iklan di awal perkenalan dengan Lazada, dalam iklan tu ada lelaki muncul di hadapan pintu rumah dan tetiba penerima parcel tu pun menjerit!!

Ingat apalah kan rupanya dapat kiriman barang depan pintu ko!!! Hmm masih bertahan lagi Lazada hingga kini dan semoga lebih maju jaya di masa akan datang.

Sebut pasal birthday ni, saya sudah terima Lazada’s Surprise box yang bernilai RM400 wow!! Sangat teruja tahap maksima bila mana menerima emel memaklumkan saya antara blogger bertuah yang bakal menerimanya.

Ingatkan dapat satu kotak tetapi 2 kotak yang mengandungi hadiah dengan jenama yang best!! Sesekali surprise cenggini memang best.


Tq Lazada, murah hati nak bagi present kat saya yang sedang berpantang ni. Terkejut mak!! Kat gambar atas ini adalah dari sebahagian hadiah yang saya terima.

Sesuai sangat dengan saya yang baru melahirkan bayi kerana kebanyakan produk boleh digunakan untuk saya dan bayi. Syioknya belum besday lagi dah dapat hadiah.

Antara jenama produk adalah Avent, Huggies, Poney dan lelain tu akan saya reveal dalam next entry ya ;). Best kan? Sapa nak bagi percuma kalau bukan Lazada haha.

Klik banner untuk ke page promosi

Jangan lupa tau, bersempena dengan ulangtahun mereka yang ke 5 ini, ada Hottest Promotion akan berlangsung dari 22 – 24 Mac 2017 dengan diskaun sehingga 90%. Jadi jangan lupa terjah laman web Lazada!!

Mana tahu jenama barangan idaman korang juga ditawarkan dengan harga murah berbaloi-baloi!!! Bolehla buat pembelian dengan penjimatan berganda. Harga sama tapi itemnya berganda. Jadi bersedialah korang semua ;).

Jom baca entri saya Unboxing Lazada’s Surprise Box, banyaknya produk yang best! Memang sangat teruja sebab dapat produk berjenama dan boleh gunakan untuk harian. Korang pun mesti teruja jugak kan. Tq sudi baca entri ni.

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

12 thoughts on “Teruja terima Lazada’s Surprise Box 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: