Pemenang Pencarian Model Muslimah Enigma Boutique 

Saya sempat ke Majlis Malam Pelengkap Hati Enigma telah berlangsung pada 8 April 2017 bertempat di Grand Ballroom Tropicana Golf & Country Resort. Malam yang gilang gemilang ini dirasmikan oleh Yang Amat Berbahagia Tun Jeanne Abdullah isteri Mantan Perdana Menteri Tun Abdullah Ahmad Badawi.

Majlis juga turut dimeriahkan lagi dengan persembahan oleh Ayu Damit selaku Duta Enigma Boutique dimana beliau akan menyanyikan single terbaru “Pelengkap Hati” yang liriknya ditulis oleh pengarah Enigma Boutique.

Tujuan utama majlis ini adalah untuk pelancaran Logo baru Enigma Boutique seiringi dengan penjenamaan semua produk Enigma. Logo baru ini berpaksikan kepada perkataan “EB” yang membawa maksud Enigma Boutique. Logo baru ini dipilih berdasarkan konsepnya seperti berikut :

  • Elegan, Prestij – dari swirl effect
  • Hujung tajam menunjukkan ke Jannah
  • Huruf dibentukkan seperti bunga bermaksud ‘Beauty’

Selari dengan pertukaran Logo,Enigma Boutique telah menganjurkan pencarian model muslimah untuk imej baru Enigma Boutique. Dan di malam kemuncak 8 finalis dimana hanya seorang sahaja yang bakal dinobatkan sebagai juara.

Pemenang tempat pertama
Pemenang tempat kedua
Pemenang tempat ketiga
Antara 8 orang finalis model muslimah Enigma Boutique

“Pelengkap Hati “ dipilih sebagai tema bagi majlis ini atas kesinambungan slogan Enigma Boutique “Beauty till Jannah”. Impian dan harapan Enigma Boutique direalisasikan seterusnya dengan sentuhan sempurna CST Production dalam filem pendek “Pelengkap Hati”. Secara eksklusifnya juga telah ditayangkan pada malam pencarian model muslimah 2017.

Info berkenaan Enigma Boutique

Antara koleksi yang ditawarkan di Enigma Boutique
Enigma Boutique menawarkan rangkaian pakaian muslimah seperti abaya, jubah, dress, baju kurung, tudung, blouse, skirt dan aksesori. Untuk melihat pelbagai koleksi menarik ini bolehla terus ke website, laman facebook dan instagram Enigma Boutique.
Website: www.enigmaboutique.com.my
Facebook: https://www.facebook.com/enigmaboutiquemalaysia
Instagram: https://www.instagram.com/enigmaboutique__
Alamat Enigma Boutique
Lot 1.22, M3 Mall, Taman Melati 67,
Jalan Madrasah, Gombak Setia
53100 Kuala Lumpur
Waktu operasi : 10AM-10PM Setiap hari

BACA  Penjagaan kulit dengan produk Palmer's

9 thoughts on “Pemenang Pencarian Model Muslimah Enigma Boutique ”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: