Beli belah di Lazada dan anda layak dapat wang tunai dari ShopBack

Haa macamana tu? Pernah terfikir tak bila anda dah belanjakan duit untuk beli barang tapi anda dapat pula pulangan wang tunai? Mesti tak percaya kan? Hmm meh sini saya nak bagitau cerita baik ni. Percaya tak bila saya kata beli belah di Lazada dan anda layak dapat wang tunai dari ShopBack? Memang benar, dengan ShopBack anda akan terima pulangan wang tunai!!!

Cara dia mudah saja, bila beli belah dengan alasan nak beli Hadiah Hari Ibu, Hadiah Harijadi, Hadiah Hari Guru dan ehh tak kiralah hadiah untuk siapa pun, hatta untuk anda sendiri pun, cara paling mudah untuk dapatkan wang tunai adalah dengan ShopBack Malaysia. Buka laman web ShopBack sekarang dan korang akan nampak senarai nilai cashback yang diorang tawarkan.

ShopBack.my
  • Lazada ni saya tau ramai paling suka shopping sini, diorang bagi up to 11% cashback
  • Kalau rasa-rasa nak pergi makan angin dengan Booking.com, Expedia dan AirAsiaGo.com diorang boleh bagi up to 6% cashback
  • Althea pula 7% cashback
  • Zalora pun boleh bagi up to 9% cashback
This is how ShopBack works.

Hmm berbaloi tak? Sekarang korang takkan rasa apapun sehinggalah korang daftar dengan ShopBack dan nikmati apa tu pulangan tunai. Saya promosi bukan untuk kepentingan sendiri je bahkan untuk kepentingan poket korang tau ;). Meh nak bagi contoh yang terdekat iaitu saya, saya suka shopping di Lazada melalui ShopBack, jadilah seperti saya ;).


Saya suka shopping di Lazada sebab banyak produk yang ditawarkan di samping boleh enjoy Lazada Voucher dan promo codes. So korang boleh klik Shop Now dan terus akan di bawa ke web Lazada dan dah boleh mula shopping. Dari barangan elektrik, penjagaan diri, keperluan rumah, barangan dapur dan macam-macam lagilah ada di Lazada.

Eh lupa nak bagitau, kalau korang dah buat pembelian melalui ShopBack, duit cashback akan dimasukkan ke akaun dalam masa 2 hari ya. Teruja kan? Saya adalah orang paling happy sebab setiap bulan mesti beli susu dan diapers anak-anak kat Lazada, kalau jumlah pembelian RM300 didarabkan dengan 11%, saya sudah ada pulangan wang tunai RM33 di dalam akaun ShopBack!! Wow boleh shopping lagi dengan duit tu ;).

Bloomthis banyak pilihan bunga yang cantik menarik da boom!!

Sempena Hari Ibu yang bakal menjelma ni, ada tak yang teringin nak hadiahkan orang tersayang dengan jambangan bunga?. Bagi korang yang sudah tak punya mak takpe, boleh hadiahkan untuk diri sendiri, you guys pun supermom kan, so lets have fun moms!!! Hadiah tu nombor 2, tapi usaha kita mengingati orang tersayang adalah paling utama. Nak pula dapat hadiah, emmphh kegembiraan tu tak dapat nak digambarkan.

BACA  Pek isian semula Carrie Junior kini di pasaran

Jadi jomla daftar di —-> Daftar ShopBack.my

Panjang lebar dah info yang saya berikan, jadi untuk korang yang seronok shopping online dah boleh mula dapat duit dari ShopBack. Walaupun sikit tapi kalau korang simpan lama-lama banyak juga kan, dah boleh cashout pun untuk shopping lagi dan lagi haha. Ok kalau korang nak lebih faham tentang ShopBack boleh lihat link youtube di atas.

12 thoughts on “Beli belah di Lazada dan anda layak dapat wang tunai dari ShopBack”

  1. Memang terbaik.. sesuai dengan orang yang suka shopping online..

    Saya pun dah cuba.. cara paling senang dan cepat, download apps Shopback dan Lazada.. log in kedua2 apps..

    Lepas tu, buka app Shopback dan mula shopping..

    Tapi pastikan mendaftar dulu dengan shopback 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: