Blogging Beli belah di Lazada dan anda layak dapat wang tunai dari ShopBack May 13, 2017

Spread the love

Haa macamana tu? Pernah terfikir tak bila anda dah belanjakan duit untuk beli barang tapi anda dapat pula pulangan wang tunai? Mesti tak percaya kan? Hmm meh sini saya nak bagitau cerita baik ni. Percaya tak bila saya kata beli belah di Lazada dan anda layak dapat wang tunai dari ShopBack? Memang benar, dengan ShopBack anda akan terima pulangan wang tunai!!!

Cara dia mudah saja, bila beli belah dengan alasan nak beli Hadiah Hari Ibu, Hadiah Harijadi, Hadiah Hari Guru dan ehh tak kiralah hadiah untuk siapa pun, hatta untuk anda sendiri pun, cara paling mudah untuk dapatkan wang tunai adalah dengan ShopBack Malaysia. Buka laman web ShopBack sekarang dan korang akan nampak senarai nilai cashback yang diorang tawarkan.

ShopBack.my
  • Lazada ni saya tau ramai paling suka shopping sini, diorang bagi up to 11% cashback
  • Kalau rasa-rasa nak pergi makan angin dengan Booking.com, Expedia dan AirAsiaGo.com diorang boleh bagi up to 6% cashback
  • Althea pula 7% cashback
  • Zalora pun boleh bagi up to 9% cashback
This is how ShopBack works.

Hmm berbaloi tak? Sekarang korang takkan rasa apapun sehinggalah korang daftar dengan ShopBack dan nikmati apa tu pulangan tunai. Saya promosi bukan untuk kepentingan sendiri je bahkan untuk kepentingan poket korang tau ;). Meh nak bagi contoh yang terdekat iaitu saya, saya suka shopping di Lazada melalui ShopBack, jadilah seperti saya ;).


Saya suka shopping di Lazada sebab banyak produk yang ditawarkan di samping boleh enjoy Lazada Voucher dan promo codes. So korang boleh klik Shop Now dan terus akan di bawa ke web Lazada dan dah boleh mula shopping. Dari barangan elektrik, penjagaan diri, keperluan rumah, barangan dapur dan macam-macam lagilah ada di Lazada.

Eh lupa nak bagitau, kalau korang dah buat pembelian melalui ShopBack, duit cashback akan dimasukkan ke akaun dalam masa 2 hari ya. Teruja kan? Saya adalah orang paling happy sebab setiap bulan mesti beli susu dan diapers anak-anak kat Lazada, kalau jumlah pembelian RM300 didarabkan dengan 11%, saya sudah ada pulangan wang tunai RM33 di dalam akaun ShopBack!! Wow boleh shopping lagi dengan duit tu ;).

Bloomthis banyak pilihan bunga yang cantik menarik da boom!!

Sempena Hari Ibu yang bakal menjelma ni, ada tak yang teringin nak hadiahkan orang tersayang dengan jambangan bunga?. Bagi korang yang sudah tak punya mak takpe, boleh hadiahkan untuk diri sendiri, you guys pun supermom kan, so lets have fun moms!!! Hadiah tu nombor 2, tapi usaha kita mengingati orang tersayang adalah paling utama. Nak pula dapat hadiah, emmphh kegembiraan tu tak dapat nak digambarkan.

Jadi jomla daftar di —-> Daftar ShopBack.my

Panjang lebar dah info yang saya berikan, jadi untuk korang yang seronok shopping online dah boleh mula dapat duit dari ShopBack. Walaupun sikit tapi kalau korang simpan lama-lama banyak juga kan, dah boleh cashout pun untuk shopping lagi dan lagi haha. Ok kalau korang nak lebih faham tentang ShopBack boleh lihat link youtube di atas.


Spread the love

Tags :

12 Comments

  • zik posted on May 13, 2017 at 3:53 pm

    beli barang dapat lagi duit balik.. siapa tak nak kan…
    zik recently posted..Live streaming Terengganu vs Kedah piala fa separuh akhir kedua 13.5.2017My Profile

    Reply
  • maizul.com posted on May 13, 2017 at 5:20 pm

    cukup je minimum RM10 terus request pay out kalau saya lah.

    Reply
  • mamatisya posted on May 13, 2017 at 8:26 pm

    Syok sambil berbelanja bole dpt duit blk kn
    mamatisya recently posted..Limted Edition : Kurma Gula Melaka & Rose Bandung dari Nestle BlissMy Profile

    Reply
  • Ibu Mifzal posted on May 13, 2017 at 10:12 pm

    wah menarik ni. selalu beli direct je..rugi x cuba guna shopback.
    Ibu Mifzal recently posted..Tarikh Dan Lokasi Melihat Anak Bulan Ramadhan & Syawal 1438 H / 2017 MMy Profile

    Reply
  • teratai posted on May 14, 2017 at 12:33 pm

    Wah best jugakan berbelanja sambil dapat rebatenya kan!

    Reply
  • mrhanafi posted on May 15, 2017 at 5:43 pm

    untung juga kalau ada cashback..

    banyak perkara yang boleh dijimatkan..
    mrhanafi recently posted..3 Persiapan Menyambut Bulan RamadhanMy Profile

    Reply
  • ema posted on May 16, 2017 at 2:56 pm

    syoklah beli barang dapat duit balik…baru tak rasa merosot duit gara-gara shopping tak ingat..hehehe
    ema recently posted..Semburan Pembersih Waazu Hilang Gigitan NyamukMy Profile

    Reply
  • dedauncomel.com posted on May 16, 2017 at 8:40 pm

    Memang terbaik.. sesuai dengan orang yang suka shopping online..

    Saya pun dah cuba.. cara paling senang dan cepat, download apps Shopback dan Lazada.. log in kedua2 apps..

    Lepas tu, buka app Shopback dan mula shopping..

    Tapi pastikan mendaftar dulu dengan shopback 😉
    dedauncomel.com recently posted..5 Laman Terbaik Muat-Turun & Tonton Movie OnlineMy Profile

    Reply
  • Elih Japahar posted on May 18, 2017 at 6:20 am

    Dah daftar tapi tengah tunggu cukup minimum baru cashout haha..

    Best jugak ada shopback ni, shopping online pun boleh dpt duit balik..
    Elih Japahar recently posted..SGshop RM1000 FREE Shopping Credit GiveawayMy Profile

    Reply
  • RAIHANAH AHMAD posted on May 18, 2017 at 7:17 am

    best la kan dapat cash back lepas shopping
    RAIHANAH AHMAD recently posted..Vivix Shaklee dan Perlindungan DNAMy Profile

    Reply
  • titan posted on May 23, 2017 at 1:10 am

    hoho..

    beli dua kali katrij printer HP. Dah leh withdraw dah dengan bonus sekali.
    titan recently posted..Melancong Jadi Lebih Mudah dengan Traveloka.My Profile

    Reply
  • sarah posted on May 28, 2017 at 6:01 am

    Belanja dapat duit..? Wow, mau bangetlah. Bisa berhemat duit belanja bulanan.
    sarah recently posted..Mencari Bumbu SerehMy Profile

    Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge