January 21, 2021

Riang Ria dengan Althea Raya Giveaway Festival

Siapa nak make up free, angkat tangan?? Ini tak tipu sebab apabila anda shopping di Althea je, secara automatik anda berpeluang mendapat satu produk make up secara PERCUMA!!! Masih belum tahu apa tu Althea? Althea ni sebenarnya satu laman web dari Korea yang menjual produk kecantikan dari pelbagai jenama yang terkenal seperti Laneige, The Faceshop, Dr Althea dan lain-lain .

Produk yang mereka tawarkan sememangnya pelbagai, lengkap dari hujung rambut sampailah ke hujung kaki semuanya under satu website. Hmmm teruja kan korang semua!!

Kali ini Althea mengadakan Raya Giveaway Festival sebab diorang tahu kita perempuan ni memang suka nak cantik-cantik setiap masa lebih-lebih lagi menjelang hari raya, seperti kaedahnya hari-hari pun hari raya apabila anda menggunakan produk dari mereka ;). Seronok kan nak dapat barang free kan?

Bukan itu sahaja ya, jika anda mendaftar di website mereka, anda juga layak mendapat diskaun dan rebate sebanyak RM30 bagi setiap pembelian minima RM150.

Dan nak bagi kejutan sebab setiap pembelian RM99 dan ke atas kos penghantaran adalah PERCUMA!!! Wowww banyaknya boleh dapat diskaun selain dapat produk dan pengeposan percuma kan. Best! best!

Oklah nampak sangat keterujaan di wajah-wajah korang ni. Excited semuanya bila nampak penjimatan dan promosi menarik ni. Tak sabar nak cantik-cantik di pagi raya ni kan ;). Selain tu dengan setiap pembelian di website Althea, anda layak menerima Limited Edition Ramadan Box yang kiut miut ni.

Senangla nak simpan segala make up korang dan menambah koleksi kotak comel ini di rumah ;). Atau sesuai juga untuk beri hadiah untuk kesayangan anda.

Dah faham kan kaedah dia? Jom lawati dan klik link di bawah ni untuk mulakan pembelian anda dan terus nikmati pelbagai tawaran menarik :).

Website  : http://my.althea.kr/

Instagram : www.instagram.com/altheakorea

Facebook : www.facebook.com/altheakorea

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

7 thoughts on “Riang Ria dengan Althea Raya Giveaway Festival

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: