January 21, 2021

Femilac produk milkbooster berkesan untuk banyakkan susu ibu

Kalau nak tahu, Femilac ini ialah produk terbaru dan memang eksklusif untuk menambah susu ibu-ibu yang berjuang untuk menyusu badan sehingga tempoh 2 tahun. Ianya dikeluarkan oleh FEEDMILK NURSING WEAR yang menjual pakaian untuk ibu-ibu menyusu. Femilac produk milkbooster berkesan untuk banyakkan susu dan ianya terbukti banyak membantu ibu-ibu di luar sana dgn keberkesanan yang pantas SEAWAL 1 JAM dan breast #tibetibebengkak. Malahan pelbagai manfaat yang akan dirasai baik si ibu mahupun si anak. Produk ini khas untuk mommies yang ingin menambah susu dan ada masalah susu kurang atau teringin buat stok susu banyak, Insha Allah kesannya memang best, lepas ini ibu-ibu bolehlah terus beli Femilac milkbooster.

Alhamdulillah menyusu badan memang mudah, tapi nak maintain tu yang perlu lakukan banyak petua dan usaha. Mudah bukan apa tau, ibu tak perlu bangun bancuh susu waktu malam, jimat belanja dan mudah dihadam oleh bayi. Selain itu seperti mana yang kita tahu, susu ibu banyak khasiatnya untuk bayi, jadi untuk dapatkan bayi yang sihat, ibu juga perlu makan makanan yang menyihatkan bagi pastikan bekalan susu sentiasa ada. Saya kongsikan antara kebaikan dan kelebihan jika ibu-ibu mengambil Femilac sebagai milkbooster.

  1. Penghasilan susu banyak dan #tibetibebengkak tanpa perlu makan bahan yang lain, hanya kunyah dan telan, mudah kan sebab ianya senang dibawa kemana sahaja.
  2. Susu berkualiti dan pekat (yang mana kesannya adalah baby cepat kenyang)
  3. Tidur mencukupi (baby tidak kerap bangun kerana haus)
  4. Membantu pencerahan kulit (tidak kusam, pucat) kerana terdapat vitamin C.
  5. Anak dan ibu bertenaga (bahan khasiat makanan sunnah)
  6. Baby tidur lebih lama
  7. Breast makin berat dan penuh juga rasa bengkak jadi cepat-cepat pam tau.
  8. Dah boleh buat stock yang banyak untuk jangkamasa yang lama

KEISTIMEWAAN JIKA BELI FEMILAC MILKBOOSTER

Setiap ibu-ibu menyusu yang membeli Femilac ini secara automatinya akan tercalon dalam cabutan bertuah dan hadiah-hadiah yang disediakan sangat sangat sangat lumayan antaranya loket emas, goldbar, gelang emas, bag calorino, guess dan lain-lain. Wah best ke tidak??? Mana tak bestnya dah la beli dapat tambah susu ibu, dapat pula peluang cabutan bertuah mana tahu rezeki ibu-ibu di luar sana.

Testimoni produk Femilac yang berpuas hati dengan hasilnya.

šŸŒ·Jika berminat anda boleh terus datang ke butik ataupun stokis-stokis femilac

šŸŒ·Untuk maklumat lanjut tentangĀ Femilac Milkbooster atau Feedmilk, anda boleh layari :

Facebook : https://www.facebook.com/Femilac-HQ-1630025720660864/ Instagram : http://www.instagram.com/feedmilk Website : www.feedmilk.comAlamat Boutique : Feedmilk Boutique H50-1, Jalan Serai Wangi, M16/M,am Avenue 2, 40200, Shah Alam.KA :SELASA-AHAD ( 11.00 AM – 8.00 PM )

Waze : Feedmilk Boutique

Alamat Hq:Ā Feedmilk Boutique Sdn. Bhd.Ā (1160172-U) No 9A Tingkat 1,Jalan Keluli AK7 / AKksyen 7, 40000, Shah Alam, Selangor

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

14 thoughts on “Femilac produk milkbooster berkesan untuk banyakkan susu ibu

  1. masalah air susu ibu sering menjadi masalah bagi ibu yang baru melahirkan karena air susu sedikit atau bahkan tak ada

  2. Salam maal hijrah ya sis aju mohit

    semoga susu makin melimpah tahun baru ni

    baru anak kenyang dan makin tembam

    rota virus pun makin jauh sebab badan baby kuat

  3. Semangat itu ibu yang sedang menyusui bayinya.. fighting for ASI Ekslusif 2 tahun.
    air susu ibu bisa membuat anak tumbuh dengan baik…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: