December 2, 2020

Blouse mengandung selesa dan cantik dari ButikAlianajiha

Hmmm itulah sindrom mak-mak mengandung, nak cari blouse mengandung selesa dan cantik.

Korang beruntung yang mengandung zaman shopping di hujung jari ni, banyak giler pilihan baju yang cantik dan harganya berpatutan.

Zaman saya dulu kalau mengandung susahnya nak cari blouse cantik dan comel macam ni. Bukanlah nak cari yang vogue sangat, tapi lebih kepada yang selesa, serap peluh dan sesuai dengan iklim dan cuaca negara kita ni. Panas lip lap.

Kalau dulu itulah blouse mengandung untuk pergi jalan, itulah baju pergi kerja, dan itulah baju yang kita pakai untuk ke kenduri. Susah nak dapat pilihan blouse mengandung yang pelbagai dan menepati citarasa diri sendiri.

Nak pulak kalau pergi kerja, ada yang jenis majikan dah tetapkan mesti pakai yang jenis formal dan kemas dan juga tidak selekeh.

Terutama yang jenis jumpa client kan, kita pun sendiri yang tak jumpa client, mesti nak jaga penampilan supaya nampak menarik, biarpun tengah mengandung.

Mestilah nak kene jaga, supaya sedap mata sendiri dan mata orang lain yang memandang. Nak pulak suami kan, dah pulak ada yang kata time isteri mengandunglah banyak suami buat perangai.

Hishh yang ni satu hal, memang kepantangan betul. Dahlah isteri hamilkan anak korang, nak buat perangai pasal apa?

Kalau nak isteri kelihatan cantik sentiasa, nah belikanlah blouse mengandung ni, sure isteri korang nampak cantik di mata korang sendiri ngeh ngeh ngeh.

Blouse mengandung ni ada pelbagai saiz dengan 3 warna pastel yang meruntun hati. Ada hiasan bunga kecil yang sweet dan menarik mata memandang :).

Ha nak lagi best, ada 5 sebab kenapa korang mesti beli blouse mengandung ni :-

  1. BLOUSE ni 2 dalam 1. Yang mengandung boleh dan yang tak mengandung pun boleh pakai. Haa dh jimat situ kan, sebabnya selepas mengandung korang boleh pakai ya sebab blouse ni breastfeed friendly.
  2. 100% Material LINEN & NOT STRECHABLE!, sedap pakai, lembut, kain sejuk dan material kualiti gred AAAAA.
  3. Ada 5 size untuk dipilih, iaitu S, M, L, XL, XXL.
  4. Blouse ni jenis Muslimah, tutup aurat, labuh dan menutup pinggul ya.
  5. Blouse ni mesra wudhuk, sebab apa mesra wudhuk, sebabnya di lengan ada zip yang untuk memudahkan ibu-ibu mengandung berwudhuk ya, almaklumlah bila mengandung ni semua jadi sado kan hahaha.

Kalau nak tahu, harga sehelai blouse mengandung ini ialah RM79 termasuk postage, tapi kalau beli beberapa helai akan dapat harga yang the best. Nak tau berapa? Kenelah whatsapp nombor di bawah ya

Jadi untuk dapatkan blouse ni jangan segan jangan silu untuk terus whatsapp ke 0196225881 ataupun ke facebook ButikAlianajiha untuk pilihan blouse yang lain ya.

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

4 thoughts on “Blouse mengandung selesa dan cantik dari ButikAlianajiha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: