Diskaun eksklusif hingga 90% di Lazada Match Day Sale!!

Makan bola, tidur bola, semuanya pun tentang bola. Sana sini semua orang sibuk bercerita tentang FIFA World Cup 2018. Ada jugalah saya ambil tahu sikit-sikit tentang pasukan yang masih dalam liga, pasukan yang dah terkeluar tapi kalau nak menyembang tu memang tak pandailah, sebab tak minat. Unless cerita tentang sales handbag, tudung, kasut dan make up, ha yang tu I like!!!

Lazada Match Day sale
Klinik Banner untuk offer menarik

TAPI, ada offer yang lagi best untuk semua peminat fanatik atau kaki bola. Meh sini dekat sikit nak bagitau ni. Pihak Lazada ada berita baik untuk korang semua tau! Tak lain tak bukan Match Day Sale” yang akan berlangsung pada 15 Julai 2018 yang mana diskaun sehingga 90% hoyyayyyy!!!!

Match Day sale, don’t miss it!!!!

Tak payah tunggu sampai hujung tahun nak dapat year end sale. Sekarang ni pun dah boleh shopping dengan diskaun gila-gila. Mana tidaknya, masa sales ni lah peluang korang nak dapatkan gajet dan barang idaman dengan harga murah dari biasa. Kualiti barang masih sama tapi ditawarkan dengan harga jauh lebih rendah??!!! Wahhh excited nak cerita ni.

Antara item yang ditawarkan dengan diskaun eksklusif pada Match Day Sale ini ialah barangan sukan itu sudah pasti, ada juga barangan elektrik, barangan runcit, dan barangan penjagaan lelaki berjenama antarabangsa. Antara jenama yang dimaksudkan ialah Coca Cola, Puma, Senheng, Vivo, Tesco, Watsons, Sports Direct, Clear Men, Optimum Nutrition, Guardian dan Blackmores.

Arrghhhh tak sabarnya nak shopping!! Dan yang paling best, eh ada lagi tau offer menarik, belum habis cerita lagi ni hahaha. Match Day sales ini juga menawarkan 888 Vouchers, Flash Deals from RM1 and Exclusive Partners Offers. Hmm banyaknya tawaran hebat, memang berbaloi berbelanja di Match Day sale Lazada ni.

Hmmm belum habis lagi, untuk peminat fanatik bola yang sentiasa mengikuti perkembangan FIFA World Cup 2018, boleh uji kepantasan anda di Match Day Quiz dan berpeluang memenangi voucher!! Wow kalau menang ni bolehla sambung shopping lagi gayanya. Caranya amat mudah:-

Lazada Match Day Quiz
Match Day Quiz 2018
  • Download aplikasi LAZADA.
  • Sertai kuiz ini jam 1 petang pada 14 Julai dan jam 11 pagi pada 15 Julai.
  • Dan kepada 450 peserta terawal yang berjaya menjawab kesemua soalan dengan betul akan berpeluang mendapat voucher.
  • Layari pautan Match Day Quiz untuk keterangan lebih lanjut.

Ha jangan berlengah lagi, jom cepat terjah laman web Lazada dengan melayari Lazada Match Day Sale sekarang!!! Saya pun tak sabar nak dapatkan gajet impian saya ni…

4 thoughts on “Diskaun eksklusif hingga 90% di Lazada Match Day Sale!!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: