December 2, 2020

Bra untuk ibu mengandung dan ibu menyusu yang selesa

Nursing Bra tanpa wire yang selesa

Korang kalau dah mengandung mesti dah terfikir mana nak cari bra yang sesuai untuk ibu mengandung dan ibu menyusu yang murah dan selesa kan. Memang banyak kat pasaran sekarang ni. Zaman dulu memang susah nak cari yang murah dan selesa. Dah tu nak cari jugaklah yang selesa tanpa tiada besi atau wire.

Terseksa rasa kalau ada besi tu, dahla dalam pantang risiko bengkak susu, kene pulak bra menyusu yang tak selesa, mau menangis rasanya sakit dan seksa. Ada tu pulak, dah beli bra tapi ketat pulak. Tak sempat nak pakai dalam pantang, masa pregnant lagi dah tobat taknak pakai.

Tapi saya dah jumpa bra menyusu yang best dan selesa untuk ibu-ibu semua. Confirm dah beli satu nak beli lagi. Kalau dah beli 3 pun sure nak tambah koleksi lagi disebabkan kepuasan hatian dengan bra menyusu ni.

Warna dia sweet-sweet gitu. Cantik, tak macam dulu patern lebih kurang sama je kan. Yang bestnya, ibu yang berbadan besar juga boleh pakai bra menyusu ni tau. Confirm selesa dan memang tak menyesal beli lagi dan lagi.

Pilihan 6 warna sweet

Bra menyusu selesa dan murah
Hitam
nursing bra selesa
skin color
bra mengandung dan menyusu
Grey

bra menyusu selesa
Purple
Nursing bra yang best
Biru
Pink

Bra menyusu ni ada 3 size dengan 6 warna yang sweet. Saiz bermula dari M, L dan XL dengan warna hitam, pink, skin, blue, grey dan purple. Ha ibu-ibu dah boleh match dengan warna panty hahaha. Kalau tengok bra ni ada 4 cangkuk, dan ibu-ibu boleh adjust ikut keselesaan masing-masing.

nursing bra selesa
Fungsi cangkuk ni untuk adjust ukurlilit nursing bra ikut keselesaan

Ada customer yang tanya, ukur lilit badan saiz sekian dan sekian tapi boleh ke nak adjust dengan saiz cup? Ha ini jawab dia, so bila dah ada 4 cangkuk ni, ibu-ibu bolehla selaraskan ikut keselesaan sendiri.

Saya sendiri dah ada koleksi nursing bra ni, buat apa nak malu berkongsi benda yang baik dengan ibu-ibu kan. Nah lihat sendiri koleksi nursing bra ni, cantik kan? Materialnya memang selesa, iaitu spandex dan cotton. Boleh baca sendiri feedback customer, dan ini bukan rekaan ya, tapi kenyataan.

Feedback ibu-ibu yang dah menggunakan nursing bra Hawanis

Testimoni 1
Another feedback
Selesa

Bra menyusu ni selesa dan ada span nipis dan tidak terlalu tebal. Pendek kata memang tak perlu risau kata span ni tebal sangat ke? Selesa ke tak? Sebab saya sendiri dah guna dan ianya nyata best. Nak keluarkan span tu pun boleh, atau kalau nak senang basuh, just masuk dalam jaring dan campak je dalam mesin basuh, ha settle kerja hahaha.

Jadi semua ibu-ibu cepat bertindak sekarang. Jom dapatkan harga promosi percuma ke seluruh Malaysia. Promosi POS PERCUMA ni terhad ya, jadi jangan berlengah lagi dan teruslah whatsapp ke

https://wa.me/60196225881

https://wa.me/60196225881

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

2 thoughts on “Bra untuk ibu mengandung dan ibu menyusu yang selesa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: