Blogging Tempah t-shirt di Custom.my TANPA minimum kuantiti September 21, 2019

Spread the love

Tempah t-shirt di Custom.my

Kalau ada event keraian dengan keluarga dan kawan-kawan, sure nak tempah tshirt sedondon untuk lebih sehati, sejiwa dan seragam. Kalau korang nak tahu, korang  boleh tempah t-shirt di Custom.my tanpa minimum order!!

Sudah bagus sebab tak perlu susah-susah nak meet the minimum order quantity kan?. Mana tahu yang nak sedondon tu laki bini je, so 2 helai je t-shirt korang nak tempah? Jangan risau diorang ni sedia membantu korang.

tempah t-shirt custom.my online tanpa minimum order
Cetak baju ikut design yang korang nak. Just bagitau nak design macamana sebab selebihnya custom.my akan siapkan.

tempah t-shirt custom.my

Bila baju dah sedondon, barulah nampak cantik dan sepadan dalam gambar. Dari jauh lagi orang tengok dah tau, owh diorang satu team!! Terserlah keseronokannya noks!

Ikut pengalaman saya bercuti dengan kawan-kawan, kami memang pakai t-shirt sama color dan design untuk keseragaman. Biar semangat lagi nak bercuti sama-sama. Tahun pertama outing kami pakai pink, tahun kedua purple dan terkini warna biru.

Kategori servis di Custom.my

tempah sticker di custom.my tempah tshirt di custom.my

Selain t-shirt, Custom.my pun menyediakan servis tempahan untuk Sportswear, Mens Fashion, Accessories, Bag & Pouch, Home Decoration, Sticker, Jacket & Hoodie, Kids & Baby Accessories, Women Fashion. Kalau korang buka website, instagram dan facebook custom.my, boleh tengok hasil kerja mereka. Memang cute dan kemas hasil kerja mereka.

Servis yang pantas

Diorang pun ambil tempahan bagi yang nak buat majlis aqiqah, cukur jambul, berkahwin, bertunang dan reunion. Misalnya nak buat tempah sticker, doorgift, baju atau apa yang berkaitan. Jangan risau sebab servis diorang memang cepat dan dan pantas.

Dahla takde minimum order, lepas tu ada lebih 100 jenis produk yang ada dan servis pula cepat. Memang patutlah korang tempah dengan custom.my kan. Semua kriteria yang korang cari ada di sini. Dan yang pasti jangan lupa follow diorang sebab sentiasa ada promosi best untuk korang.

Untuk tahu lebih lanjut, boleh ke kedai mereka ataupun layari social media seperti di bawah ya.

Custom My Printing Sdn Bhd (1210459P)
NO 46A, HALA TAMAN MERU 11,
MERU 2B 30020 IPOH,
PERAK MALAYSIA
Waktu Operasi
Isnin- Jumaat 9:00 AM – 6:00 PM
No tel: 05-5252144
Email: info@custom.my
Whatsapp: 013-484 5800
Telefon Bimbit: 013-484 5800

Website

https://custom.my/my

Instagram https://www.instagram.com/custom_my/

Facebook http://www.facebook.com/custommalaysia


Spread the love

Tags :

20 Comments

  • Fadima Mooneira posted on September 21, 2019 at 2:48 pm

    This package sounds cool. Thank you for sharing the information with me. Happy weekend. Take care.

    Reply
  • Kayathre posted on September 21, 2019 at 2:48 pm

    Thank you for sharing. Useful info for me. I want to order some stuffs too.

    Reply
  • mekyunie posted on September 21, 2019 at 4:20 pm

    mek suka sangat dengan custom.my and tahun ni akan buat beg untuk anak perempuan dan lelaki untuk sesi persekolahan depa 2020. baju untuk family day pun tempah sini jugak.

    Reply
  • ema posted on September 21, 2019 at 11:22 pm

    cantik…baguslah servis tak ada kuantiti minimun macam ni…

    Reply
  • Fadzil Ahmad posted on September 22, 2019 at 7:35 am

    Senang sekarang nk ada baju sendiri, di hujung jari je. Tak perlu susah2 cari kedai dkt gm tu sudah. Hopefully kualiti custom.my ni pun puas hati la

    Reply
  • Decamellia posted on September 22, 2019 at 9:24 am

    Bestnya takde limit order. Bagus inisiatif ni. Mesti dpt tarik lebih ramai customer custom.my. Siap boleh buat beg lagi. Menarik sgt. Tq share. Interested nak cuba servis ni
    Decamellia recently posted..10 Petua Rawat Batuk Anak Tanpa UbatMy Profile

    Reply
  • Qiss posted on September 22, 2019 at 10:15 am

    Comel betul bila dapat sedondon. Mudah pulak tu sebab tak ada minima order kan. Boleh la design baju lain daripada orang lepas ni. Jadi eksklusif gitu.

    Reply
  • Faridah posted on September 22, 2019 at 11:36 am

    Menariklah takde minimum order dan servis pon cepat. Patutlah jadi pilihan ramai. Klau yang ade minimum order tu yang leceh.

    Reply
  • Fas posted on September 22, 2019 at 12:42 pm

    Wah! Ok la jika mereka tak tetapkan minimum order tapi agak2 harganya mahal tak?

    Reply
  • Faridah posted on September 22, 2019 at 1:18 pm

    Menariklah takde minimum order. Servis pon pantas.. Sbb tu jadi pilihan ramai orang.

    Reply
  • Rawlins GLAM posted on September 22, 2019 at 2:43 pm

    Wah. Bestnya bila takde minimum order nie.
    Boleh la nak order untuk event my pejabat yang kakitangannya sikit je. Thanks for the info.

    Reply
  • Marina posted on September 22, 2019 at 3:36 pm

    Bolehla tempah kat sini nanti kalau ofis buat event. Dekat ngan area rumah ni

    Reply
  • Wan Syahida posted on September 23, 2019 at 9:27 am

    Menarik pakej dia ni, takde minimum order.. Patut la ramai yang suka. Yang penting servis pantas dan hasilnya berkualiti serta memuaskan hati pelanggan.
    Wan Syahida recently posted..Bagaimana Nak Join Program Jom Detox Jutawan?My Profile

    Reply
  • RAIHANAH AHMAD posted on September 23, 2019 at 10:28 am

    baguslah camni takde minimum order kan. pasti ramai yang suka
    RAIHANAH AHMAD recently posted..Bagaimana Bisnes Shaklee Mengubah Hidup SayaMy Profile

    Reply
  • Red Linda posted on September 23, 2019 at 11:07 am

    yang paling penting tiada mininum order.haaaaa.. seronok bila dpt pakai pakaian yang matching2 dengan partner.
    Banyak juga kategori servis printing dia,
    Red Linda recently posted..YURAN TADIKA LITTLE CALIPHS MERU SESI 2020 : MENABUNG UNTUK TADIKA SWASTAMy Profile

    Reply
  • Ayu Rafikah posted on September 23, 2019 at 11:53 am

    Suka produk yg ada special personalised lebih dekat di hati haha. Btw agak berpatutan juga harga yg ditawarkan. Boleh cuba nanti

    Reply
  • farhana jafri posted on September 24, 2019 at 10:16 am

    bijak cara dia tarik pelanggan sebab limit order ni la orang susah nak order untuk custom made tshirt. Bila dah ada service macam ni pelanggan pun happy dan puas hati. All the best

    Reply
  • Alia posted on September 24, 2019 at 7:19 pm

    Comel and cantik ya.. Nak buat la nnt utk family day family hujung thun ni.. Boleh buat kenangan kan

    Reply
  • Zharif Azis posted on September 25, 2019 at 2:35 am

    Ramainya yg suggest kedai nie kalau nk buat baju custom made utk team. Cantik pon cantik. Mmg terbaik !!

    Reply
  • Wan posted on September 26, 2019 at 4:15 pm

    Menarik. Selling pointnya ialah tanpa had minimum. Nak tempah baju kenduru kendara pun senang. Nak bagi anak pakai sedondon pun senang.
    Wan recently posted..Buka Akaun SSPN-i Online Untuk Memudahkan Anak Memohonan PTPTN?My Profile

    Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge