Tempah t-shirt di Custom.my TANPA minimum kuantiti

Tempah t-shirt di Custom.my

Kalau ada event keraian dengan keluarga dan kawan-kawan, sure nak tempah tshirt sedondon untuk lebih sehati, sejiwa dan seragam. Kalau korang nak tahu, korang  boleh tempah t-shirt di Custom.my tanpa minimum order!!

Sudah bagus sebab tak perlu susah-susah nak meet the minimum order quantity kan?. Mana tahu yang nak sedondon tu laki bini je, so 2 helai je t-shirt korang nak tempah? Jangan risau diorang ni sedia membantu korang.

tempah t-shirt custom.my online tanpa minimum order
Cetak baju ikut design yang korang nak. Just bagitau nak design macamana sebab selebihnya custom.my akan siapkan.

tempah t-shirt custom.my

Bila baju dah sedondon, barulah nampak cantik dan sepadan dalam gambar. Dari jauh lagi orang tengok dah tau, owh diorang satu team!! Terserlah keseronokannya noks!

Ikut pengalaman saya bercuti dengan kawan-kawan, kami memang pakai t-shirt sama color dan design untuk keseragaman. Biar semangat lagi nak bercuti sama-sama. Tahun pertama outing kami pakai pink, tahun kedua purple dan terkini warna biru.

Kategori servis di Custom.my

tempah sticker di custom.my tempah tshirt di custom.my

Selain t-shirt, Custom.my pun menyediakan servis tempahan untuk Sportswear, Mens Fashion, Accessories, Bag & Pouch, Home Decoration, Sticker, Jacket & Hoodie, Kids & Baby Accessories, Women Fashion. Kalau korang buka website, instagram dan facebook custom.my, boleh tengok hasil kerja mereka. Memang cute dan kemas hasil kerja mereka.

Servis yang pantas

Diorang pun ambil tempahan bagi yang nak buat majlis aqiqah, cukur jambul, berkahwin, bertunang dan reunion. Misalnya nak buat tempah sticker, doorgift, baju atau apa yang berkaitan. Jangan risau sebab servis diorang memang cepat dan dan pantas.

Tiada minimum order

Dahla takde minimum order, lepas tu ada lebih 100 jenis produk yang ada dan servis pula cepat. Memang patutlah korang tempah dengan custom.my kan. Semua kriteria yang korang cari ada di sini. Dan yang pasti jangan lupa follow diorang sebab sentiasa ada promosi best untuk korang.

BACA  Menggosok baju lebih mudah dengan PerfectCare Azur Philips

Untuk tahu lebih lanjut, boleh ke kedai mereka ataupun layari social media seperti di bawah ya.

Custom My Printing Sdn Bhd (1210459P)
NO 46A, HALA TAMAN MERU 11,
MERU 2B 30020 IPOH,
PERAK MALAYSIA
Waktu Operasi
Isnin- Jumaat 9:00 AM – 6:00 PM
No tel: 05-5252144
Email: info@custom.my
Whatsapp: 013-484 5800
Telefon Bimbit: 013-484 5800

Website

https://custom.my/my

Instagram https://www.instagram.com/custom_my/

Facebook http://www.facebook.com/custommalaysia

20 thoughts on “Tempah t-shirt di Custom.my TANPA minimum kuantiti”

  1. mek suka sangat dengan custom.my and tahun ni akan buat beg untuk anak perempuan dan lelaki untuk sesi persekolahan depa 2020. baju untuk family day pun tempah sini jugak.

  2. Bestnya takde limit order. Bagus inisiatif ni. Mesti dpt tarik lebih ramai customer custom.my. Siap boleh buat beg lagi. Menarik sgt. Tq share. Interested nak cuba servis ni

  3. Comel betul bila dapat sedondon. Mudah pulak tu sebab tak ada minima order kan. Boleh la design baju lain daripada orang lepas ni. Jadi eksklusif gitu.

  4. bijak cara dia tarik pelanggan sebab limit order ni la orang susah nak order untuk custom made tshirt. Bila dah ada service macam ni pelanggan pun happy dan puas hati. All the best

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: