Umum Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends February 10, 2020

Spread the love

Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends. Ini adalah sticky post sehingga 29 February 2020 nanti. So sehingga itu, entry terbaru mama ada di bawah post ini ye. Jom ramai-ramai join Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends.

 

Syarat-syarat Penyertaan Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends

 

  1. Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan bank in wang tunai
  2. Buat satu blog post bertajuk “Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends“. Tepek banner di atas beserta link ke post ini.  Boleh copy code html yang mama dah sediakan di bawah post ni bagi memudahkan kerja korang.
  3. Tag 3 rakan
  4. Wajib Follow Youtube ibusyurga: Klik Sini -> Youtube ibusyurga
  5. Wajib Follow & Letak Blog di bawah ke dalam Bloglist korang
Ini syarat wajib dan mama akan check satu.. satu.. Kalau tak patuhi syarat ni korang akn disqualified.
Mama galakkan korang rajin singgah dan komen blog penaja kerana hadiah utama akan dipilih sendiri oleh penaja. Mama pun tak pasti bagaimana cara mereka akan memilih pemenang nanti..
  • Digalakkan Follow Media Social Mama: Instagram FB Youtube Twitter FB Page
  • Last sekali, tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.
  • Tarikh tutup giveaway adalah pada 29 Feb 2020 11.59 malam. 
  • Insya Allah, pemenang akan diumumkan pada 5 mac 2020

Hadiah Wang Tunai RM1000 – Senarai Hadiah

Wang tunai sejumlah RM 1000 akan dihadiahkan kepada 17 orang pemenang.. Banyak kan.. Alhamdulillah, Semoga murah rezeki penaja kita. Sama-sama kita doakan agar penaja-penaja kita sentiasa murah rezeki dengan rezeki yang berkat, diberkati Allah dan bisnes sentiasa menjadi. Seramai 17 pemenang akan dipilih memenangi total RM1000 nanti. Pemenang hadiah utama akan dipilih sendiri oleh pihak penaja. Jom tengok senarai hadiah yang akan dimenangi:

Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)

1 x RM200

Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)

2 x RM100

Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)

14 x RM50

Korang boleh copy code html di bawah dan paste as html dalam blog post korang. Good luck semua!!


Spread the love

9 Comments

  • mamatisya posted on February 10, 2020 at 10:24 am

    good luck

    Reply
  • Mamapp posted on February 12, 2020 at 4:55 pm

    TQ Aju support GA mama.. Good luck ye

    Reply
  • Syadiya posted on February 15, 2020 at 4:40 pm

    goodluck 😀

    Reply
  • Hafiza Aizzawa posted on February 19, 2020 at 2:33 pm

    Hi.. singgah BW dari segmen yang sama.. Good luck
    http://ourmemoria.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    Reply
  • nisha posted on February 20, 2020 at 8:54 am

    Hai~! Nisha singgah sini dari giveaway yang sama ^^
    Salam perkenalan dan goodluck ya ^^
    https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html
    nisha recently posted..Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & FriendsMy Profile

    Reply
  • Cuya posted on February 22, 2020 at 3:47 pm

    goodluck,singgah dari GA sama 😀

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm-1000-mamapipie.html

    Reply
  • Azlan posted on March 2, 2020 at 9:30 pm

    Good luck.
    Singgah dari GA yang sama.

    Reply
  • sii nurul posted on March 3, 2020 at 7:41 am

    selamat bersegmen ^^ semoga dimurahkan rezeki..
    have a good day ~

    Reply
  • fid posted on March 4, 2020 at 8:59 am

    good luck ya…
    BW dari GA yang sama…

    http://hatinufid.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge